Ulkomaat |

Kuuluisa ranskalaistutkija löytyi kuolleena New Yorkissa

Ranskan akateemisen maailman suuriin nimiin kuuluva tutkija Richard Descoings on löytynyt kuolleena hotellihuoneestaan Manhattanilla New Yorkissa. Poliisi tutkii epäselvissä olosuhteissa tapahtunutta kuolemantapausta.

53-vuotias Richard Descoings löytyi hotellihuoneestaan kuolleena tiistaina iltapäivällä. Vainaja oli löydettäessä alasti ja kuolemansyyn spekulaatioissa on noussut esiin myös itsemurhan mahdollisuus, kirjoittaa sanomalehti Le Figaro verkkosivuillaan.

Uutistoimisto Reuters kirjoittaa, että vainajan hotellihuoneessa oli merkkejä alkoholin nauttimisesta ja siitä, että huoneessa oli ollut muitakin Descoings'in lisäksi.

Descoings on toiminut pitkään muun muassa maineikkaan pariisilaisen politiikan oppilaitoksen Institut d'Etudes Politiques de Paris'n johtajana.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä