Kotimaa |

Laaja laiton alkoholinmyynti paljastui Joensuussa

Poliisi on paljastanut Joensuussa laajan laittoman alkoholin myynnin. Alkoholi oli tuotu ulkomailta ja myyjän asiakkaina oli 30 Joensuun alueella asuvaa henkilöä. Teosta epäilty mies on pidätetty.

Poliisi on selvittänyt laajan laittoman alkoholin myynnin Joensuussa. Joensuun poliisi on tutkinut syksyllä 2013 laajaa ulkomailta tuodun alkoholin laitonta välitystä Joensuussa. Tekoon epäiltynä on vuonna 1958 syntynyt Suomen ja Venäjän kansalaisuuden omaava joensuulainen mies.

Tutkinnan aikana mies on ollut vangittuna. Miehen epäillään välittäneen vuosien 2009 - 2013 aikana suuren määrän väkevää alkoholia, olutta sekä tupakkaa. Asiakkaina epäillään olleen noin 30 henkilöä Joensuun alueelta.

Miehen saama epäilty rikoshyöty sekä tullin esittämä veroseuraamus kohoaa yhteensä yli 40 000 euroon.

Asian esitutkinta on nyt valmistunut ja asia siirretään syyteharkintaan.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Suurin osa lukioista vaatii tai suosittelee omaa kannettavaa – katso kuntasi lukion tilanne

Nuori mies käyttää tablettitietokonetta.

Suurin osa lukioista suosittelee tai jopa vaatii opiskelijoitaan hankkimaan oman kannettavan tietokoneen opintoja varten. Yle Uutiset kysyi asiaa lähes kolmelta sadalta lukiolta. Osassa lukioista kaikille opiskelijoille kustannetaan koneet omiksi, kun taas suurin osa lukiolaisista joutuu maksamaan sen omasta rahapussista. Osa ylioppilaskirjoituksista tehdään sähköisesti jo kahden vuoden päästä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä