Savo |

Lääketiedepäivät on tärkeä osa lääkäreiden jatkokoulutusta

Itä-Suomen lääketiedepäivät tarjoaa monenlaista tietoa alan ammattilaisille. Kuopiossa kaupungin terveyskeskuslääkärit voivat halutessaan osallistua tapahtumaan molempina päivinä.

Lääketiedepäivät
Kuva: YLE / Juha Korhonen

Esimerkiksi Pyörön terveysasemalla on töissä tänään kaksi omalääkäriä normaalin seitsemän sijaan.

Kuopion lääkäreiden luottamusmies Pauliina Päykkönen on tyytyväinen, että laajaan tapahtumaan voi osallistua kotikaupungissa.

Lääkäriliiton suositus on, että koulutuspäiviä olisi noin kymmenen vuodessa. Käytännössä terveyskeskuslääkäreiden täydennyskoulutus on pitkälti kiinni omasta aktiivisuudesta, sillä kunnilla on käytössä vain vähän rahaa koulutukseen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Savo

Pääuutiset

Ulkomaat

Kreikkalaislähde: Tsipras lupasi Merkelille uuden esityksen huomiseksi

 Angela Merkel.
Talous

Taloustutkijat: Kreikasta ei haluta liian houkuttelevaa esimerkkiä

Kreikan on maksettava 3,5 miljardin euron lainaerä Euroopan keskuspankille parin viikon kuluessa. Lainaerästä selviytyminen määrittää lyhyellä aikavälillä sen, pysyykö Kreikka eurossa, arvioivat Danske Bankin neuvonantaja Lauri Uotila ja poliittisen taloustieteen tutkija Lauri Holappa. Mikäli Kreikka päätyy eroamaan valuuttaunionista, ei siitä haluta tehdä liian houkuttelevaa esimerkkiä muille euromaille.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä