Savo |

Lääketiedepäivät on tärkeä osa lääkäreiden jatkokoulutusta

Itä-Suomen lääketiedepäivät tarjoaa monenlaista tietoa alan ammattilaisille. Kuopiossa kaupungin terveyskeskuslääkärit voivat halutessaan osallistua tapahtumaan molempina päivinä.

Lääketiedepäivät
Kuva: YLE / Juha Korhonen

Esimerkiksi Pyörön terveysasemalla on töissä tänään kaksi omalääkäriä normaalin seitsemän sijaan.

Kuopion lääkäreiden luottamusmies Pauliina Päykkönen on tyytyväinen, että laajaan tapahtumaan voi osallistua kotikaupungissa.

Lääkäriliiton suositus on, että koulutuspäiviä olisi noin kymmenen vuodessa. Käytännössä terveyskeskuslääkäreiden täydennyskoulutus on pitkälti kiinni omasta aktiivisuudesta, sillä kunnilla on käytössä vain vähän rahaa koulutukseen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Savo

Pääuutiset

Kotimaa

Onko Sveitsiin menijöitä? – pankkisalaisuuden murtuminen innostaa myös suomalaisia rahanhakumatkoille

Suomalaisilla on edelleen jopa miljoonaluokan talletuksia Sveitsin pankeissa. Tulli ja keskusrikospoliisi ovat nyt erityisen kiinnostuneita suomalaisten Sveitsin-matkoista, sillä Sveitsin tiukka pankkisalaisuus on avautumassa ensi vuoden alusta. Odotettavissa on, että moni yrittää vielä ennen vuodenvaihdetta tuoda verottajalta piilottamiaan rahoja Suomeen käteisenä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä