Etelä-Karjala |

Lähetä sääkuva tv-uutisiin

Yleisradion alueellisissa tv-uutislähetyksissä aletaan maanantaista lähtien näyttää katsojien ottamia sääkuvia. Kaakkois-Suomen uutisille kuvat lähetetään sähköpostilla osoitteeseen etelakarjala@yle.fi.

Polkupyörä
Kuva: YLE

Kuvia julkaistaan TV2:n alueellisten tv-uutisten sääosiossa. Kuvista ei makseta palkkiota.

Tarkoituksena ei ole kerätä ammattilaistasoisia kuvia, vaan kaikki kuvat ovat tervetulleita, sanoo Ylen meteorologi Matti Huutonen.

- Hyviä kuvauskohteita on esimerkiksi erikoinen pilvimuodostelma tai kova tuuli, vinkkaa Matti Huutonen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Etelä-Karjala

Pääuutiset

Kotimaa 4

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään maisteria saati tohtoria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä