Kotimaa

Lapsi heräsi makuuhuoneensa paloon Vaasassa

Vaasan Klemettilässä koettiin aamulla uhkaava huoneistopalo. Perheen vanhemmat ja kolme lasta pääsivät tulta pakoon. Kun palokunta saapui paikalle, yksi makuuhuone oli jo ilmiliekeissä.

Viisihenkinen perhe selvisi erittäin uhkaavasta huoneistopalosta aamuviidelta Vaasan Klemettilässä. Yksi perheen lapsista heräsi makuuhuoneensa paloon. Hän herätti vanhempansa ja perhe ennätti turvaan.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle makuuhuone oli ilmiliekeissä. Palo saatiin kuitenkin rajattua makuuhuoneeseen. Palon arvioidaan saaneen alkunsa sähkölaitteesta. Palonsyyn tutkinta alkaa heti aamulla.

Perheen asunto sijaitsi kahdessa tasossa kerrostalon kolmannessa ja neljännessä kerroksessa Myllykadulla. Luhtitalotyyppisen kerrostalon muiden huoneistojen asukkaita ei tarvinnut evakuoida.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Poliisi vahvistaa: Kahdeksan kuollutta Jämijärvellä

Lippu puolitangossa Jämijärven kentällä.

Tapahtumat hetki hetkeltä

21.17

Vastuunjakoa viranomaisten ja lentoharrastajien välillä on Jämijärven sunnuntaisen ilmailutragedian ja aikasempien onnettomuuksien vuoksi harkittava uudelleen, ilmailujohtaja Pekka Henttu liikenteen turvallisuusvirasto Trafista arvioi.

21.21

Varsinainen tiedotustilaisuus päättyy.

21.20

Koneessa ei ole varsinaista mustaa laatikkoa. Muut tallentimet ovat tuhoutuneet, sillä kone paloi varsin pahasti, Aaltonen sanoo.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä