Kemi |

Lehti: Takkula tienannut 130 000 kyseenalaisella kotipaikalla

Europarlamentaarikko Hannu Takkula sai viiden vuoden aikana puhtaana käteen 130 000 euroa enemmän rovaniemeläisenä kuin hän olisi saanut turkulaisena, laskee kokoomuslainen Nykypäivä-lehti.

Takkulan kulukorvaukset perustuivat viime kaudella siihen, että hänen kotipaikkansa on Rovaniemi, vaikka korkeimman hallinto-oikeuden mukaan Takkulan koti on ollut jo usean vuoden Turussa.

Meppien saamat kulukorvaukset maksettiin viime kaudella kansainvälisen ilmakuljetusliiton määrittelemien hintojen mukaan eikä todellisten kustannusten perusteella. Lisäksi mepit saivat välimatkakorvausta.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kemi

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä