Viihde |

Louis Vuittonin muotijuna höyrysi Pariisin muotiviikolle

Pillinvihellys ja höyrypilvi toivat Louis Vuittonin muotijunan Pariisin muotiviikolle. Louvren taidemuseon sisäpihalle rakennettu rautatieasema Orient Express -tyylisine lavasteineen oli muotiviikon yhden odotetuimman näytöksen lavana keskiviikkona. Paikalla oli myös elokuvamaailman kermaa.

Video:
Video
Yksi Pariisin muotiviikkojen odotetuimmista näytöksistä, Louis Vuittonin junateeman ympärille rakennettu spektaakkeli keräsi muoti- ja elokuvamaailman kerman Louvren taidemuseoon.

Yksi kerrallaan mallit astuivat alas junalaitureita muistuttavalta näytöslavalta huimaavan korkeissa koroissaan ja 1900-luvun alkua kaikuvissa hatuissaan, valkohansikkaisten kantajien kantaessa heidän laukkujaan.

Louis Vuittonin pääsuunnittelijan Marc Jacobsin syys-talvikauden asut päättivät Pariisin muotiviikon valmisasujen näytökset. Asuissa näkyi matkaromantiikka, jota juna-asemalavasteet korostivat.

- Me vain kuvittelimme tämän romanttisen mielikuvan. Ajatuksena oli matka, Jacobs valotti.

Jacobs itse oli pukeutunut mustaan mekkoon näytöksen kunniaksi.

Yleisö otti näytöksen innolla vastaan.

- Se oli kuin elokuvaa, se oli kaunis. Koko juttu on valtava riemuvoitto, hehkutti Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker.

- Tämä oli hieno show, todellinen spektaakkeli ja todella ylellinen, lisäsi puolestaan ranskalaiselokuvien grande dame Catherine Deneuve, joka paljasti ihastuneensa näytöksen strutsinnahkatakkeihin.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Viihde

Pääuutiset

Kotimaa

Yli 190 000 asiakasta ilman sähköä

Puu kaatunut.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä