Pori |

Löytöeläinkoti aloittaa Eurajoella

Uusi löytöeläinkoti aloittaa toimintansa Eurajoella vuoden vaihteessa. Keskuksessa hoidetaan kaikki Pyhäjärviseudun ja Rauman alueella tavatut ja kiinniotetut pienikokoiset seura- ja harrastuseläimet.

Kuva: YLE / Matti Kauvo
Eurajoki

Eläinten Hyväksi -yhdistyksen löytöeläinkodissa panostetaan ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön.

- Lemmikkieläin on myös perheenjäsen. Pyrimme auttamaan myös perhettä parhaamme mukaan. Jos perheessä on esimerkiksi taloudellisesti piukka tilanne, voimme lahjoittaa eläimelle ruokaa ja tarvikkeita. Sairaustapauksissa voimme ottaa lemmikin hoitoon korvauksetta. Pidämme lemmikistä huolta, ruokimme sitä ja luonnollisesti huomioimme muutkin tarpeet. Näin perhe saa toipua rauhassa, kertoo EHY:n puheenjohtaja Tuula Murto.

Eläinten Hyväksi -yhdistyksen löytöeläinkodissa on avoimet ovet tänään keskiviikkona kello 18.00 asti Eurajoella osoitteessa Kämpäntie 3. Löytöeläinkodin puhelinnumero on 044-2927223.

Kommentoi aihetta (3 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • Neela

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Kaikkea hyvää uudelle eläinkodille ja ihanille ihmisille,jotka jaksatte välittää myös eläimistä,menestystä ja mahdollisimman vähän hoidokkeja,huonosti kohdeltuja eläimiä.

  Teidän kaltaisia ihmisiä pitäisi olla tuplasti enemmän ympäri Suomen.

 • Arja

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Tervehdys

  Mitä pitäisi tehdä, pihaani on ilmestynyt kaksi kissaa, arkoja. Olen tehnyt niille suojan matoista ja vanhoista peitoista ja tyynyistä, kun on ollut kylmää. En voi ottaa sisälle kun koiran kanssa tulisi tappelu. Ruokaa ne tulevat pyytämään naukuen keittiön ikkunan eteen. Nyt ne ovat kesyyntyneet sen verran että saa jopa varovasti silittää. Huomasin että toisella on silmä vahingoittunut pahasti, ehkä on sokeakin, toinen näyttäisi olevan kunnossa, ruokahalu on hyvä. Mitä pitäisis tehdä? Kuka hoitaisi, mihin voisin viedä, voisin kyllä maksaa ainakin osan hoitoa. Jos löydän sellaisen asunnon johon saisin sisätilat näille kissoille voisin pitää huolta. Arja Knuutila 040 5162489

 • lala

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  ihanaa, että ihmiset jaksaa ja haluaa välittää kodittomista eläimistä jotka tarvitsevat apua...

Tuoreimmat aiheesta: Pori

Pääuutiset

Ulkomaat

Voimakas maanjäristys Keski-Italiassa – "Puolet kaupungista menetetty"

romahtanut talo
Talous

Vaalirahakohussa ryvettyneellä Nuorisosäätiöllä ja sen johdolla vaiettuja kiinteistöbisneksiä

Nuorisosäätiön Aki Haaro ja Perttu Maskonen.

Keskustataustaisessa Nuorisosäätiössä käy puhuri. Säätiöstä on alettu nopeasti luoda myös kovan rahan rakennuttajaa, vaikka sen tarkoitus on edistää nuorten edullista asumista. Vaalirahakohun jälkeen yleishyödyllinen säätiö on siirtynyt tukevasti keskustanuorten entisen johtokaksikon Aki Haaron ja Perttu Nousiaisen haltuun. Kerkeän kaksikon nimet yhdistyvät myös Nuorisosäätiön liepeillä toimivaan, vaiettuun kiinteistösijoitusyhtiöön, käy ilmi Ylen laajasta selvityksestä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä