Kotimaa

Marinkylän murhasta epäilty vangittiin

Kotkassa Marinkylässä 15. marraskuuta tapahtuneesta henririkoksesta epäiltyä perjantaina vangittua 23-vuotiasta kymenlaaksolaismiestä epäillään nyt myös törkeästä ryöstöstä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Poliisin tutkintaryhmä Marinkylässä Kotkassa.
Kuva: Juha Korhonen / Yle

Kymenlaakson käräjäoikeus päätti perjantaina vangita kymenlaaksolaismiehen liittyen Kotkan Marinkylässä tapahtuneeseen murhaan. Poliisi pidätti miehen itsenäisyyspäivän aattona. Vuonna 1988 syntynyt mies vangittiin perjantaina todennäköisin syin epäiltynä murhasta, törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä ryöstöstä. 

Kotkalainen mies murhattiin Marinkylässä 15. marraskuuta.  Asiaa tutkivat Keskusrikospoliisi ja Kymenlaakson poliisilaitos.

Poliisin mukaan uhri ja epäilty eivät olleet ainoat paikalla olleet henkilöt tapahtuma-aikaan. Voimakkaat inhimilliset syyt sekä tutkintataktiset syyt estävät kuitenkin poliisin mukaan avaamasta asiaa enempää. Tekotapaa on kuvailtu erityisen julmaksi, mutta sen yksityiskohtia ei tässä vaiheessa kerrota.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Ilmailuliikenteen katsastaja: "Kone niin hyvin tehty kuin sen voi tehdä"

OH-XDZ -tunnuksinen keltainen lentokone laskeutumassa.

Tapahtumat hetki hetkeltä

12.34

Kolmannelle henkilölle tehdään lisäkuvauksia alaraajaan nilkan ja jalkaterän alueille murtuman selvittämiseksi. Hänkin päässee vielä tänään kotiin.

12.34

Kaksi eilisestä Jämijärven lento-onnettomuudesta selvinnyttä henkilöä kotiutuvat Tampereen yliopistollisesta sairaalasta tänään päivällä, tiedottaa TAYS.

12.22

Jämijärven lento-onnettomuuden uhreja ja onnettomuudessa loukkaantuneita sekä heidän omaisiaan muistetaan rukoushetkessä tiistaina 22.4. klo 12 Helsingin tuomiokirkossa. Rukoushetki on kaikille avoin. 

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä