Kotimaa |

Mauste vedetään markkinoilta: Mintun tilalla voi olla Chef de Provencea

Santa Maria vetää tuotteen markkinoilta. Mauste saattaa sisältää pakkausmerkinnästä puuttuvia allergeeneja.

Minttu mauste
Kuva: Paulig Oy

Purkki Santa Marian minttua, jonka parasta ennen -päivämäärä on 16.8.2018, saattaa sisältää Chef de Provence -maustetta. Pauligin Santa Maria vetää markkinoilta mahdollisesti allergeeneja sisältävän tuotteensa.

Kyseiseen Santa Maria Minttu -erään on mahdollisesti päätynyt väärää maustetta sisältäviä tuotepakkauksia. Chef de Provence sisältää allergeeneiksi määriteltyjä selleriä ja sinapinsiementä.

Yhtiö arvioi virheellisten tuotteiden määrän hyvin pieneksi.

Takaisinvedettävien tuotteiden tuotenumero on 6261, paino 130 g, valmistuspäivämäärä 2015-08-17, parasta ennen -päivämäärä 2018-08-16 ja eränumero 1522901.

Kyseisen tuotteen ostaneet kuluttajat voivat joko hävittää sen tai palauttaa mausteen siihen kauppaan, mistä tuote on ostettu.

Santa Maria on yksi Paulig-konsernin tuotemerkeistä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Ruotsissa, Virossa ja Isossa-Britanniassa.

Santa Maria kertoo tiedotteessaan pahoittevansa tapausta. Yhtiö on ryhtynyt toimenpiteisiin varmistaakseen, että vastaavanlainen tilanne ei synny uudestaan.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Länsimetron lisäksi Espoon toinen jättihanke reilusti myöhässä – pöytäkirjat salataan taas

Espoonsairaala.

Länsimetron lisäksi espoolaiset saavat odottaa myös uuden sairaalansa valmistumista Jorviin. Hanke ei ole kaikilta osin sujunut kuin tanssi: aikataulu on venynyt ja rahaa on palanut suunniteltua enemmän. Kaupunki vääntää kättä laskutuksesta rakentaja Lujatalon kanssa. Espoossa hämmennystä on herättänyt myös kaupungin teknisen toimen johtajan veljen rooli hankkeessa Lujatalon puolella.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä