Keski-Suomi |

Mehuaseman vetovastuu siirtyy Leijonille

Syksyn omenasato alkaa olla korjuukypsää, joten tuoremehuasemat ovat avanneet ovensa. Martat luopuvat Jyväskylässä mehuasemastaan. Leijonat jatkavat omenoiden mehustamista.

Miehet tuoremehuasemalla.
Kuva: Markku Saarinen / Yle

Jyväskylässä Viherlandian kupeessa sijaitseva mehuasema avasi viime maanantaina. Martat luopuivat mehuaseman ylläpidosta, mutta mehuasemaa hoitaa noin kuukauden ajan talkootyönä Jyvässeudun Lions-Club. Parikymmentä talkoolaista hoitaa mehuasemaa ja kerää samalla varoja avustustyöhön.

Omenasato näyttää kuivasta kesästä huolimatta hyvälaatuiselta ja runsaalta. Kuuma kesä ei ole tehnyt omenoista kuivia.

- Asiakkaat ovat kertoneet, että mehua tulee enemmän kuin edellisenä vuonna. Ilmeisesti lämpö on aiheuttanut sen, että omenat ovat mehukkaampia. Huonot omenat kannattaa poistaa ennen tänne tuloa, ohjeistaa tuoremehuaseman hoitaja Mikko Näkkilä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Keski-Suomi

Pääuutiset

Kotimaa

Osallistu A2 Koulukiusaamis-illan käsikirjoituksen tekoon!

Ajankohtaisen kakkosen seuraavan keskusteluillan aiheena on koulukiusaaminen. Aihetta pohjustettiin avoimessa toimituskokous-chatissa ja nyt toimitus joukkoistaa myös käsikirjoituksen tekoa. Kaksituntisen suoran televisiokeskustelun tavoitteena on etsiä mahdollisimman konkreettisia keinoja kiusaamisen kuriin saamiseksi: Mitä itse kukin voi tehdä? Klikkaa keskustelut auki allaolevista palkeista ja vaikuta käsikirjoitukseen!

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä