Kotimaa

Mies hukkui jäihin Paraisilla

Merivartiosto muistuttaa, että saaristoalueen jääkenttä ei ole kovista pakkasista huolimatta kaikkialla vahvaa. Jäillä liikkujia kehotetaan varovaisuuteen.

Jäillä liikkunut pariskunta joutui veden varaan lauantai-iltana Paraisilla. Nainen onnistautui nousemaan ylös avannosta, mutta mies menehtyi avantoon.

Tapaturma sattui Korppoon pohjoispuolella. Pelastustoimiin osallistuivat Nauvon merivartioaseman partio, meripelastushelikopteri, pelastuslaitoksen sukeltajaryhmä, pelastusyksikkö Korppoon paloasemalta ja ensihoito- sekä poliisiyksikkö.

Jään paksuus turma-alueella vaihtelee. Jääkentän vahvistumista alueella hidastaa lähellä kulkeva laivaväylä.

Merivartiosto kehottaa kaikkia jäällä liikkujia suureen varovaisuuteen. Kovista pakkasista huolimatta saaristoalueen jääkenttä ei ole kaikkialla vahvaa.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Länsimetron lisäksi Espoon toinen jättihanke reilusti myöhässä – pöytäkirjat salataan taas

Espoonsairaala.

Länsimetron lisäksi espoolaiset saavat odottaa myös uuden sairaalansa valmistumista Jorviin. Hanke ei ole kaikilta osin sujunut kuin tanssi: aikataulu on venynyt ja rahaa on palanut suunniteltua enemmän. Kaupunki vääntää kättä laskutuksesta rakentaja Lujatalon kanssa. Espoossa hämmennystä on herättänyt myös kaupungin teknisen toimen johtajan veljen rooli hankkeessa Lujatalon puolella.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä