Kotimaa

Mies hukkui jäihin Paraisilla

Merivartiosto muistuttaa, että saaristoalueen jääkenttä ei ole kovista pakkasista huolimatta kaikkialla vahvaa. Jäillä liikkujia kehotetaan varovaisuuteen.

Jäillä liikkunut pariskunta joutui veden varaan lauantai-iltana Paraisilla. Nainen onnistautui nousemaan ylös avannosta, mutta mies menehtyi avantoon.

Tapaturma sattui Korppoon pohjoispuolella. Pelastustoimiin osallistuivat Nauvon merivartioaseman partio, meripelastushelikopteri, pelastuslaitoksen sukeltajaryhmä, pelastusyksikkö Korppoon paloasemalta ja ensihoito- sekä poliisiyksikkö.

Jään paksuus turma-alueella vaihtelee. Jääkentän vahvistumista alueella hidastaa lähellä kulkeva laivaväylä.

Merivartiosto kehottaa kaikkia jäällä liikkujia suureen varovaisuuteen. Kovista pakkasista huolimatta saaristoalueen jääkenttä ei ole kaikkialla vahvaa.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

A-studio

Puolustusvoimat on moninkertaistamassa kyberyksikkönsä koon – "Suorituskykyämme testataan joka päivä"

Puolustusvoimien Jyväskylässä sijaitsevaa kyberyksikköä ollaan vahvistamassa tuntuvasti. Lähivuosina yksikön koko on suunnitelmien mukaan moninkertaistumassa. Kun nykyisin yksikössä on kymmeniä tietoturva-alan ammattilaisia, jatkossa luku on kolminumeroinen. Koko puolustusvoimissa kyberasioiden parissa työskentelee kymmenen vuoden sisällä useita satoja ihmisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä