Kotimaa

Mies hukkui jäihin Paraisilla

Merivartiosto muistuttaa, että saaristoalueen jääkenttä ei ole kovista pakkasista huolimatta kaikkialla vahvaa. Jäillä liikkujia kehotetaan varovaisuuteen.

Jäillä liikkunut pariskunta joutui veden varaan lauantai-iltana Paraisilla. Nainen onnistautui nousemaan ylös avannosta, mutta mies menehtyi avantoon.

Tapaturma sattui Korppoon pohjoispuolella. Pelastustoimiin osallistuivat Nauvon merivartioaseman partio, meripelastushelikopteri, pelastuslaitoksen sukeltajaryhmä, pelastusyksikkö Korppoon paloasemalta ja ensihoito- sekä poliisiyksikkö.

Jään paksuus turma-alueella vaihtelee. Jääkentän vahvistumista alueella hidastaa lähellä kulkeva laivaväylä.

Merivartiosto kehottaa kaikkia jäällä liikkujia suureen varovaisuuteen. Kovista pakkasista huolimatta saaristoalueen jääkenttä ei ole kaikkialla vahvaa.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Ulkomaat

Voimakas maanjäristys Keski-Italiassa – "Puolet kaupungista menetetty"

Maanjäristyksen uhreja viedään sairaalaan Amatricen kaupungissa Italiassa keskiviikkona.
Talous

Vaalirahakohussa ryvettyneellä Nuorisosäätiöllä ja sen johdolla vaiettuja kiinteistöbisneksiä

Nuorisosäätiön Aki Haaro ja Perttu Maskonen.

Keskustataustaisessa Nuorisosäätiössä käy puhuri. Säätiöstä on alettu nopeasti luoda myös kovan rahan rakennuttajaa, vaikka sen tarkoitus on edistää nuorten edullista asumista. Vaalirahakohun jälkeen yleishyödyllinen säätiö on siirtynyt tukevasti keskustanuorten entisen johtokaksikon Aki Haaron ja Perttu Nousiaisen haltuun. Kerkeän kaksikon nimet yhdistyvät myös Nuorisosäätiön liepeillä toimivaan, vaiettuun kiinteistösijoitusyhtiöön, käy ilmi Ylen laajasta selvityksestä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä