Kotimaa |

Mies kuoli rekan ja henkilöauton kolarissa Heinolassa

Henkilöauton ja matkailuvaunun yhdistelmä ajoi levähdysalueelta rekan eteen. Onnettomuus haittasi liikennettä Heinolan ja Kouvolan välisellä maantiellä.

Kolaripaikka.
Kuva: Ari-Pekka Juntto

Keskiviikkona iltapäivällä 14.40 tapahtuneessa puoliperävaunurekan ja henkilöauton kolarissa kuoli vuonna 1950 syntynyt heinolalainen mies.

Onnettomuus tapahtui tiellä 46 Heinolassa lähellä Iitin rajaa. Henkilöauton ja matkailuvaunun yhdistelmä oli lähdössä liikkeelle levähdysalueelta ja ajoi tiellä 46 ajaneen rekan eteen.

Rekka oli matkalla Kouvolasta Heinolan suuntaan. Henkilöautoa kuljettanut mies kuoli onnettomuudessa. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut. Rekan nuppi, henkilöauto ja matkailuperävaunu vaurioituivat hinauskuntoon.

Tie oli poikki tapahtumapaikalla reilun tunnin. Tämän jälkeen saatiin toinen ajokaista liikennöitävään kuntoon. Tie saatiin kokonaan auki 18.40.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Mikko Hyppönen.

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

USA:n vaalit

Loka on lentänyt aina Yhdysvaltain presidentinvaaleissa – miksi demokraatit ovat aaseja ja republikaanit norsuja?

Yhdysvaltain presidentinvaaleissa on alkamassa loppukiri, kun demokraatit nimeävät Hillary Clintonin ehdokkaakseen maanantaina alkavassa puoluekokouksessa. Naapurileirissä on jo aloitettu kiivas lokakampanja häntä vastaan, ja myös republikaanien Donald Trump saa oman osansa. Lähes 200 vuotta sitten erästä ehdokasta haukuttiin aasiksi. Siitä syntyi demokraattien logo.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä