Yleistä |

Mikä ihmeen tekstiversio?

YLE Uutisten tekstiversio on mahdollisimman esteetön, nopeasti latautuva, sekä erilaisiin ja eri kokoisiin laitteisiin soveltuva sivusto. Kehitämme samoin periaattein myös graafista versiota (yle.fi/uutiset), mutta tekstiversiossa pystymme huomioimaan nämä erityispiirteet paremmin.

Poikkeuksellisen suuressa ruuhkahuipussa tekstiversio voidaan myös asettaa korvaamaan graafinen sivusto, jolloin pystymme varmistamaan uutispalvelun toiminnan mahdollisimman hyvin mahdollisimman monelle käyttäjälle.

Sinun palautteesi on tekstiversion jatkokehittämiselle tärkeää. Missä tilanteessa käytät tekstiversiota? Millaisella laitteella ja selaimella? Mikä tekstiversiossa on nyt hyvää ja mikä huonoa? Mitä haluat, että kehitämme seuraavaksi?

Lähetä palautetta

Takaisin tekstiversion etusivulle

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita uusi kommentti

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Kotimaa

Länsimetron lisäksi Espoon toinen jättihanke reilusti myöhässä – pöytäkirjat salataan taas

Espoonsairaala.

Länsimetron lisäksi espoolaiset saavat odottaa myös uuden sairaalansa valmistumista Jorviin. Hanke ei ole kaikilta osin sujunut kuin tanssi: aikataulu on venynyt ja rahaa on palanut suunniteltua enemmän. Kaupunki vääntää kättä laskutuksesta rakentaja Lujatalon kanssa. Espoossa hämmennystä on herättänyt myös kaupungin teknisen toimen johtajan veljen rooli hankkeessa Lujatalon puolella.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä