A-studio: Stream |

Mikä on A-studio: Stream?

YLE TV1:llä alkaa 24. helmikuuta uusi vuorovaikutteinen ajankohtaisohjelma A-studio: Stream. Ohjelma pyrkii tarjoamaan kohtaamispaikan sellaisille netissä aktiivisesti esillä oleville näkökulmille ja ihmisille, jotka eivät ole muutoin päässeet esille valtamediassa.

Aiheet voivat olla joko viikon aikana uutisissa esiin nousseita tapahtumia joihin A-studio: Stream tarjoaa uusia näkökulmia, tai valtavirran pimentoon jääneitä netissä puhuttavia aiheita.

Ohjelma on aidosti vuorovaikutteinen. Katsoja voi osallistua ohjelmaan Twitterin tai Facebookin kautta kommentoimalla keskustelua ja esittämällä kysymyksiä studioon. Kommentteja ja kysymyksiä poimitaan reaaliajassa mukaan suoraan lähetykseen.

Ohjelma ottaa katsojat ja nettikeskustelijat myös mukaan ohjelman rakentamiseen, sekä aiheen valintaan että näkökulmien rakentamiseen.

A-studio: Stream on osa nettikeskustelun jatkumoa. Se jaottelee, esittelee ja asettaa vastakkain näkökulmat sekä jatkaa netissä syntynyttä debattia unohtamatta asettaa sitä valtavirtamedian kontekstiin.

Ohjelman tavoitteena on riisua nettikeskustelu-käsitteen ympärille muodostuneita arvolatauksia. Lähtökohtana on kaikkien mielipiteiden ja näkökulmien arvostus, mutta A-studio: Stream edellyttää osallistujilta vankkoja perusteluja. Sisältö on tärkeämpää kuin yhteiskunnallinen status.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Eduskuntavaalit 2015

Lopullinen vaalitulos: Keskustalle suurvoitto – perussuomalaiset ylsi kakkoseksi, SDP romahti

Juha Sipilä Keskustan vaalivalvojaisissa Helsingissä.

Tapahtumat hetki hetkeltä

01.15

Yle Uutiset päättää eduskuntavaalien 2015 hetki hetkeltä -seurannan.

Kello 01.11

SDP sai äänistä 16,5 prosenttia ja 34 paikkaa ja 489 705 ääntä. Vihreiden luvut ovat 8,5, 15 ja 252 872. Vasemmistoliitto keräsi 211 615 ääntä, prosentteina 7,1 ja paikkoina 12. RKP sai 9 edustajaa, 144 520 ääntä ja prosentteina 4,9. Kristilliset keräsivät luvut 3,5, 5 ja 105 022 ääntä. Lisäksi Ahvenanmaalle on yksi edustajan paikka. Kaikki muut ryhmät saivat yhteensä hieman yli 72 000 ääntä. Hylättyjä ääniä oli 16 537.

Kello 01.06

Kaikki äänet on laskettu. Keskusta sai äänistä 21,1 prosenttia ja 49 paikkaa. Puolueen äänimäärä on 625 687. Toisena on perussuomalaiset 38 paikallaan ja 523 045 äänellä. Prosenttiosuus on 17,6. Kokoomuksen ääniosuus oli 18,2, paikkamäärä 37 ja äänimäärä 539 615.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä