A-studio: Stream |

Mikä on A-studio: Stream?

YLE TV1:llä alkaa 24. helmikuuta uusi vuorovaikutteinen ajankohtaisohjelma A-studio: Stream. Ohjelma pyrkii tarjoamaan kohtaamispaikan sellaisille netissä aktiivisesti esillä oleville näkökulmille ja ihmisille, jotka eivät ole muutoin päässeet esille valtamediassa.

Aiheet voivat olla joko viikon aikana uutisissa esiin nousseita tapahtumia joihin A-studio: Stream tarjoaa uusia näkökulmia, tai valtavirran pimentoon jääneitä netissä puhuttavia aiheita.

Ohjelma on aidosti vuorovaikutteinen. Katsoja voi osallistua ohjelmaan Twitterin tai Facebookin kautta kommentoimalla keskustelua ja esittämällä kysymyksiä studioon. Kommentteja ja kysymyksiä poimitaan reaaliajassa mukaan suoraan lähetykseen.

Ohjelma ottaa katsojat ja nettikeskustelijat myös mukaan ohjelman rakentamiseen, sekä aiheen valintaan että näkökulmien rakentamiseen.

A-studio: Stream on osa nettikeskustelun jatkumoa. Se jaottelee, esittelee ja asettaa vastakkain näkökulmat sekä jatkaa netissä syntynyttä debattia unohtamatta asettaa sitä valtavirtamedian kontekstiin.

Ohjelman tavoitteena on riisua nettikeskustelu-käsitteen ympärille muodostuneita arvolatauksia. Lähtökohtana on kaikkien mielipiteiden ja näkökulmien arvostus, mutta A-studio: Stream edellyttää osallistujilta vankkoja perusteluja. Sisältö on tärkeämpää kuin yhteiskunnallinen status.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä