Osallistu |

Millaisia kokemuksia sinulla on kauneuskirurgiasta?

A-studiolle tarinansa kertoneet, silikonikohun säikäyttämät naiset saavat heikosti tietoa implanteistaan. Osa virolaiskirurgeista ja naisia Viroon välittävistä suomalaisista konsultaatioyrityksistä väistelee vastuutaan. Oletko sinä saanut luotettavaa tietoa implanteista? Ottaisitko rintaimplantit ulkomailla? Kaunistellaanko leikkausten riskejä?

Käsi poimii implantin kotelosta
Kirurgin käsi poimii rintaimplantin kotelosta leikkaussalissa. Kuva: Reuters-tv

The Look on konsultaatioyritys, joka välittää suomalaisia kauneusleikkauksiin Viroon. "Helena" tutki The Lookin nettisivustoa viime vuonna ja päätyi konsultaation kautta rintaleikkaukseen Viroon. Konsultaatiossa Helenalle esiteltiin turvallisena pidetyt Natrelle-implantit. Jälkeenpäin selvisi, että hänelle oli laitettu M-implantit. Helena järkyttyi. Miksi? Koska M-implanteilla on hämärä historia. Millaisia kokemuksia sinulla on kauneuskirurgiasta?

Asiaa käsiteltiin A-studion ohjelmassa maanantaina 17.9. klo 21.05.

Kommentoi aihetta (37 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

 • hui

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Olen nähnyt vain läheltä leikattuja kanssakulkijoita ja ihmetellyt miksi ihmeessä he lähtivät leikeltäviksi.

 • scar

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Hyvät kokemukset on Suomalaisesta kauneuskirurgiasta. Korjaukset tulivat tarpeeseen (vaurioiden korjauksia) ja selvitin huolella sairaaloiden taustat ja luin etukäteen kaikki saatavilla olleet leikkaavien lääkärien artikkelit. Olen ollut potilaana KL:ssa ja Siluetissa. Jälki on hyvää ja sain paljon tietoa konsultaatiokäynneillä, joissa tapasin leikkaavan lääkärin. En lähtisi ulkomaille mistään hinnasta. Toki täällä kaikki maksaa ja ihmiset ovat sikäli eriarvoisessa asemassa. Toisaalta haittoja korjataan julkisellakin puolella. Oma terveys ennen kaikkea!

  • Tilastot oikein

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Suomalaisista plastiikkakirurgeista tehdään virallisten tilastojen mukaan enemmän valituksia kuin virolaisista. Voitte tarkastaa asian Suomen ja Viron kuluttaja- ja terveysviranomaisilta. (Valvira ja kuluttajaviranomaiset)

  • Ei onnistunut leikkaus

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Kotimaiseenkaan, Suomen tunnetuimpaan plastiikkakirurgiin ei voi luottaa. Omalla kohdallani lihashermo kasvoissa vaurioitui ja otsani on jatkossa toispuoleinen, vikaa ei voi korjata kuin jatkuvilla botox-ruiskeilla, joita en halua ottaa. Kirurgi ei ehdottanut edes korvausta, vaan piti asiaa ainutkertaisena kohdallaan.

 • Viesti poistettu ylläpidon toimesta.

  Viesti poistettu ylläpidon toimesta.

 • luomi

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Noita-akka luomien poisto on hyvä asia. Jokaisen sukupuoleen katsomatta pitäisi katsoa peiliin sillä silmällä.

  Olen nähnyt tuloksia rintojen pienennys leikkauksista, eikä kosmeettisesti tulos ole ollut paras mahdollinen. Pikku virheitä jäi. Muuten leikkauksella haluttu tulos oli ok. Päänsärky ja niskakivut hellittivät. Mutta miehenä mielipiteeni on, että kaikki normaalit tissit ovat hyviä kokoon katsomatta. Mitä niitä muuttamaan ellei ole jotakin sairautta tms.

 • Ruusukas

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Laitatin Mentor-rintaimplantit Thaimaassa 2010, kuppikoko kasvoi A:sta C:hen. Sairaala korkealuokkainen ja leikkaava kirurgi erittäin kokenut ammattilainen, opiskellut ympäri maailmaa mm. USA:ssa. Potilasta kohdeltiin kuin kuninkaallista ikään ja hinnat n. neljäsosa Suomen vastaavista. Mitään komplikaatioita ei esiintynyt ja lopputulos ei jättänyt moitteen sijaa. Pelkkää hyvää sanottavaa tästä yksityisestä kauneuskeskuksesta. Menisin uudelleen koska tahansa.

 • tigerlily

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Itse kävin vajaa vuosi sitten lookin kautta juurikin ottamassa implantit, ja tähän asti se on ollut yksi elämäni parhaita tekoja. Kukaan ei arvaisi että sellaiset olen hankkinut, sillä rinnat ovat luonnollisen näköiset ja tuntuiset. enää ei tarvitse hävetä sitä että on lauta, ja sai luopua ubertoppauksista. Myös kaveripiiristäni noin puolet on rinnat hankkinut (kaikki tallinnassa), loput suhtautuvat myönteisesti ja haluaisivat itsekin leikkaukseen. siskoni soitti eilen ja sanoi että hänkin on nyt päätynyt samaan ratkaisuun.

  Mutta myönnän että olen nähnyt myös huonoja lopputuloksia. ne olivat pahin pelote siihen miksi viivyttelin operaatioon lähtemistä. totuus on kumminkin se, että jos lähtökohta on kovin ruma, siitä voi saada kauniimman, mutta täydellistä tuskin. itselläni oli kauniin malliset rinnat vaikkakin pikkuriikkiset, joten nyt ne ovat juuri sellaiset kuin olen aina haaveillutkin. Operaatio itsessään oli paljon pelättyä helpompi. en kadu tällaisten yksittäistapausten vuoksi

  • Petetty

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Itse olen myös Virossa käynyt laitattamassa implantit olin niihin erittäin tyytyväinen ja suosittelin myös omille ystävilleni. 5 meni ja laittoi. Kuitenkin nyt kun jokin aika sitten implanttini poistettiin, oli järkytys suuri. Minulla oli eri malliset implantit mitä oli sovittu ja MOLEMMAT ERI MERKKIÄ! Vielä nämä "ei missään nimessä voi vuotaa"- implantit olivat vuotaneet... Eivät siis olleet ollenkaan sitä mitä oli sovittu! Voitte varmasti kaikki kuvitella miltä nyt tuntuu? Ja menin vielä hölmö suosittelemaan eteenpäin kyseistä paikkaa ja kirurgia!!

   Mistään et voi tietää mitä sinun sisällesi OIKEASTI laitetaan. Ikävä kyllä! Jotenkin sitä vain haluaa uskoa, että kukaan ei leiki sinun terveytesi kustannuksella, vain sen takia että jääkin omaan taskuun enemmän rahaa kun laitetaan laadukkaiden ja kalliiden implanttien sijaan halpaa ja huonoa!? Tai en tiedä mikä on motiivi tällaiseen toimintaa, mutta uskon että tässäkin asiassa raha puhuu. :(

  • Petetty

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Ja vielä sen verran jatkoa, että älkää hyvät ihmiset käykö tuolla rajantakana näissä toimenpiteissä! Itse olen nyt kantapään kautta tämän oppinut, enkä toivo että kukaan tekee samaa virhettä kuin minä tein. Se että saatte rintojen suurennokset muutamaa satasta halvemmalla, ei pitäisi olla mikään syy. Käyttäkää suomalaisia kirurgeja niin voitte luottaa mitä saatte!

   Nämä Suomalaiset konsultaatioyritykset suosittelen kiertämään hyvin kaukaa! Kovat on mainospuheet, mutta todellisuudessa jos jotain vastaavaa tapahtuu, eivät he ota mitään kantaa mihinkään!! Että näin.

 • turhuuden turhuutta

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  On esim. terveitä nuoria naisia joilla on huono itsetunto, koska alentuvat korostamaan rintojaan ym.miksi? Sillä luojan luomaa parantaa ei voi. Ymmärrettäviä on ne syyt jos sairauden tapaturman tms. vuoksi kirurgiaan turvaudutaan. Kyllä Suomessa on osaavia kirurgeja en luottaisi esim.Virolaisiin.

  • Muovi-ihmiset

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Täysin samaa mieltä. Mikäli terve, kaunis ihminen ei pysty hyväksymään itseään sellaisena kuin on niin oikea osoite on psykiatri eikä suinkaan kauneuskirurgi.

  • aito sääli

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Kyllä oikeampi osoite on psykiatri. Voi olla edessäkin kunhan kauneuskirurgian suurentamat rinnat ennen operointia terveet, alkavatkin mennä surkeiksi ryynipussukoiksi on kauneus ja uhkeus kaukana. Aitoa ihmistä arvostetaan ja rahalla/velalla hankittua muovitettua pidetään miltei "kahelina".

 • todella elämänkin läheinen

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  minä kommentoin tälläistäkin että kävellessäni karlavägenillä

  näin yhtäkkiä reklaamin jossa nuori nainen isoinen rintoinensa

  poseerasi kiltisti ei julkeasti tai seksikkästi, kuvalla oli merkillinen vaikutus, alistavakin, kuule sinä joka luet mitäs luulet moinen aiheutti, tunsin iloakin, oli fri, katsoin säälivästi kuinka parit menivät ohi mies katsoi kuvaa ja tyttökaverinsa alistui, niinhän se pitääkin olla mietti ruotsin nainen, miksi olin iloinen kerroin tuon tuossa, minun ei tarvinnut alistua moiseen hyväksymiseen, olin vapaa nainen

  muistui mielessä kuinka ensimmäinen lueskeli joskus miesten lehtiä niistä kuvia autotallin seinään, mitäs minä tein kärsinkä kaunakin, ei kuulkaas suomalaiset minäkin aloin lukemaan lehtiä löysinkin omani minusta tuli playgirl på riktigt ei vain lukija mistä löysin burt reynoldsin alastoman kuvan jonka laitoin kylpyhuoneen seinälle kun astoin kylvystä näin hänet ensimmäiseksi, ärsyttikö sulhastani toisen miehen alaston kuva, miettimistä tuli teillekin

 • kokoa D

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Ei minkään laista kokemusta kauneuskirusgiasta, mutta kirurgiasta kylläkin ja juuri siitä syystä minä en ymmärrä lainkaan tissien suurentamista, vain suurentamisen takia. Olen varsin tyytyväinen trimmattuun kroppaan, takamus sekä rinnat ei roiku, vaikka en niin nuori olekkaan.

 • tyytyväinen

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Itselleni on tehty 3 rintaimplanttileikkausta, kaksi niistä virossa ja yksi Suomessa. Toisella klinikalla(The Look) jälki oli yhtä hyvää kuin Suomessa, sairaala siisti ja henkilökunta ystävällistä. Nimeltä mainitsematon toinen klinikka Tallinnassa, josa kävin aiemmin, oli sitten niin työn jäljen kuin muunkin osalta jotain aivan kamalaa.

 • Köyhän ei kannata ostaa halpaa

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Minulla on kotimaassa arvostetussa yksityissairaalassa asennetut laadukkaat implantit. Eipä ole valittamista niin työn laadussa kuin lopputuloksen kestossakaan: samat implantit ovat jo 18. vuotta.

  En ikinä menisi millekään ulkomaiselle (tai kotimaiselle) halpaklinikalle ties minkä talonmiehen ronkittavaksi; ensinnäkään mikään tai kukaan ei silloin vastaa lopputuloksesta ja jos pahasti kävisi, joutuisin omalla kustannuksellani lennättämään itseni kotimaahan.

  Ei kotimaassakaan ole tahoa, joka vastaisi plastiikkakirurgin tekemistä virheistä, mutta ainakain täällä on laadukas terveydenhoito lähellä auttamaan komplikaatioissa, eikä suomalainen kirurgi voi kovin monta kertaa mokata ilman että menee maine ja lääkärinoikeudet.

  • Nöyryyttä

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Suomalainen terveydenhoito laahaa jälkijunassa verrattuna ulkomaiseen. Sitä ei vaan Suomalainen voi myöntää. Suomalainen plastiikkakirurgi on kokematon johtuen leikkauksien vähyydestä. Joku palvottu Nordströmkin osaa hyvin vain hiustensiirrot ja niissäkin tipahti viime vuosina muiden kelkasta kun FUE tuli. Sairaalabakteeria meillä on enemmän kuin esim. Virossa.

 • minä

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  mietin tässä tuota viron leikkausboomin seurauksiakin, minä en menisi viroon koska minulle tärkeätä on luoda lääkäriin kontakti mutta jos et välitä luotat mihin ruotsalaisetkin aina kotimaasta löytyy lääkäri joka pystyy korjauksen tekemään

 • tositarpeet ja tarpeet

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Mistä voi olla varma että esim rintasyövän takia korjausleikkaukseen menevä saa sitten turvallisen "täytteen" menetetyn tilalle? Jotenkin pitäisi olla samat säännöt kaikille jotka ottavat ne silikonit tai vastaavat eli takuu tulokseta ja ainakin jatkohoito on kuuluttava hintaan. Vaikka en ymmärrä ns. kauneuden takia tehtävää korjausta - sehän on jo muotia nurten miestenkin porukoissa mm. muskeleita ym elinten kokoa suurentavia toimenpiteitä vaaditaan, Nyt tuntuu että nämä ei-sairauteen tehtävissä kauneustoimenpiteissä käytetään ensisijassa vähemmän laadukkaita ja ei tutkittuja menetelmiä.

 • luomua sen ollappittää

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Kauhean näköistä kun naisella on botoxia huulissa ja poskissa. Ihan muovisen näköinen. Suurentavaksi tarkoitetut rintaimplantitkin kertoo lähinnä kantajansa heikosta itsetunnosta.

  Kauneuskirurgia on ok, kun sillä paikkaillaan sairauksien ja onnettomuuksien seurauksia.

  • Muovi-ihmiset

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Ei voi kuin ihmetellä esim. amerikkalaisia elokuva- ja tv-tähtiä jotka "korjauttavat" pärstäänsä, maksavat itsensä kipeäksi ja näyttävät "korjauksen" jälkeen Aku Ankalta tai Karviselta. Hyi s......!

  • Sokeutta

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Niin ja ei se yhtäan auta että kuvittelee fixaavansa itteään "vain vähän, luonnollisesti". Kyllä se fixaus näkyy valitettavasti.

   Onko ihmiset niin sokeita itsestään, etteivät näe mitä muut näkee? Varmasti myös toimenpiteen tehnyt lääkäri näkee, mutta ei tietenkään voi sanoa mitään, koska hänen leipänsä siitä on kiinni.

   Oikeesti luonnollisesti ikääntynyt, kenties ryppyyntynytkin on kaunis verrattuna kiristettyyn muovinaamaan.

 • vähän vitsiäkin

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  pitäisi ajatella tohtorinkin että potilas tarvitsisi ikäisensä rinnat eikä nuoria omenoita neljäkymppisillekin joitten kuitenkin täytyisi vaihtaa nuorena pysyneet muun kropan mukaiseksi muuten saa tuhmia kysymyksiä nuorilta pojilta

 • fikseeraus

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  voisin kertoakin tämän, olin nuorempi kun nenäni oli mielestäni

  iso. kävin kirurgilla mies kiehtoi minua hän käänsi tuolini ja kysyi mistä päin suuri, hän sanoi ei pahempiakin on

  kävin vielä toisella ja sain saman vastauksen

 • tyytyväistä peilailuakin

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  en saanu nenääni leikatuksi minulla oli jo komplexikin mutta kun tänään peilailen taaksepäinkin huvittaakin

 • Rumaa turhamaisuutta

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Ei se naamarin kiristäminen ketään kauniimmaksi tee, päinvastoin. Ilmeetön, kireäksi kurottu naama, josta silmät killittävät kiiltävinä ja sisältö viestii räikeää vaatimusta itseltään, sekä ympäristöltään tiettyihin, ahtaisiin ulkonäkökäsityksiin, on ahdistava. Ulkonäköpaineet vahingoittavat vakavasti sinua ja ympäristöäsi.

  Käyttäkää ihmiset ne rahat köyhien lasten auttamiseen Suomessa, hyvä sydän kaunistaa aidosti.

 • Huonot itsetunnot

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Kireän rapsakka, ilmeetön naama, törröttävät nakkimakkarahuulet, topatut posket, tissit ja persuukset, vinot killisilmät kertovat, että kantajansa ei hyväksy vanhenemista, eli ei hyväksy ihmisiä sellaisina,kuin he ovat,luonnostaan. Käyttää rahansa mieluummin turhuuteen, kuin esim. lähimmäisten hätään. Ei hyvä viesti ympäristölle sellainen.

 • Luomutissinainen

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Ketä ihmettä varten minun pitäisi tehdä rinnoistani, nuoren tytön ikipinkeät pallukat, kun olen kohta 50 ? Kauneuskäsitykseni ei ole markkinavoimien käytössä, enkä sietäisi päivääkään miestä, jolle olisin vain ulkokuori. En edes halua näyttää muotilehtien mallikuvien kaltaiselta, vaan mitä enemmän olen aito oma itseni, sitä tyytyväisempi olen. Mitä paremmin hyväksyn itseni, sitä varmemmin muutkin hyväksyvät minut, vaikken toisten hyväksynnästä eläkään.

  En antaisi kenenkään kajota ulkonäkööni, ellei vakavan sairauden,tai onnettomuuden takia olisi ihan pakko. Silloinkin vain, jos olisi todella välttämätöntä, nenä poskella tms terveydellisistä syistä.

  • Muovi-ihmiset

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Jetsulleen! En miehenä ollenkaan ymmärrä niitä naisia jotka oikeasti kuvittelevat että isot tissit, akuankkahuulet tai kireä pärstä (...joka näyttää siltä että se on väkisin päässä...) ovat naisen tärkeimpiä ominaisuuksia.

 • Ei hyviä kokemuksia

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Itselläni on kokemus Viron leikkauksista enkä kenellekään tätä kokemusta suosittele! Imetyksen jälkeen rintani tipahtivat. Luotin positiivisiin keskusteluihin ja yritykseen joka välitti Suomesta Viroon leikkauksiin. Halusin kohotuksen, mutta Viron kirurgi oli sitä mieltä että iso implantti korjaa tilanteen. Tulos oli järkyttävä. Rinnat olivat entistä raskaammat, roikkuvat, nännipihat olivat laajentuneet ja leikelty pilalle epäsymmetrisesti, ruman muotoiseksi. Kaduin syvästi ja olisin halunnut Suomeen korjaukseen, mutta siihen ei enää ollut varaa. Korvauksia oli turha odottaa välitysfirmalta, uhkailivat lakimiehellään jos kerron asiasta eteenpäin. Suosittelen kaikille oman "kantapään kautta" -kokemuksen jälkeen, että kannattaa miettiä monta kertaa ennen kuin menee ulkomaille leikkauksiin. Silloin ei ole mitään takuuta mitä rintoihin laitetaan ja mikä oikeasti on kirurgin ammattitaito. Virossa jo tietoisesti on piraattituotteita ja hinta-laatusuhde epäilyttävä..

 • Kärsinyt

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  On kokemuksia virossa tehdystä silikonirintaleikkauksesta.Kaikki meni päin Peetä!En saannut sitä mitä ostin vaan ne vaaralliset M-implantit! Kun penäsin oikeuksiani minulle ei edes vastattu!Sen verran sain tietää,että minulle laitetut implantit on muka laitettu lihaksen alle.Kun tarkistin asian suomalaislääkäriltä vastaus oli toinen.Silikoni oli laitettu lihaksen päälle ja muutenkin silikoni oli "asennettu" väärin.Silloin jo tiedettiin,että M-implantit ovat käyttökiellossa.Minulla on kohtalotovereita ainakin kolme.Yhdelle tiedän varmuudella maksetuista korvauksista ja siitä,että hän ei kerro jukisuudelle mitään!Kaksi muuta tyytyvät hiljaisesti kärsimään.The Look on mielestäni huijari yritys jonka palveluita en suosittele kellekään!Tallinnassa epäonnistuneet leikkaukset ovat yleisiä ja suomalaisilla ei ole mitään oikeusturvaa.Miksi te suomalaiset naiset ette kerro rohkeasti kokemuksistanne Virossa tehdyistä leikkauksista?

 • Kärsinyt

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Haluan vielä kommentoida nimim.Tyytyväinen" seuraavaa.Kun kehut kuinka hyvännäköiset silikonirintasi ovat oletko varma ettei sisälläsi oli jotkun muut kuin mitä ostit.Tiesitkö,että kehumasi The Look laittaa vaarallisia implantteja?Saitko implanttikortit mukaasi leikkauksen jälkeen?Oletko varma,että silokonit ovat laitettu sinne mihin ne kuuluukin laittaa?Miten rintojesi käy kun menet esim.Mammografiaan>todennäköisesti räjähtävät!Miten kukaan voi enään luottaa The Lookiin kun näitä huijausjuttuja paljastuu?Minunkin silikonit olivat alkaneet kapseloitua jo puolenvuoden jälkeen!Elämäni tyhmin valinta oli mennä The Lookin kautta leikkaukseen!Oikeesti ottakaa selvää ja pyytäkää kaikki mustaa valkoisella ennen leikkausta!Eli sopimus on tärkeä.Sitä The Look ei kylläkään tee,siitähän jää todistusainestoa mahdollisen oikeujutun varalta.

  • Varokaa hyvät siskot

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Minulle oli tärkeää, että sain keskustella rauhassa plastiikkakirurgin kanssa rintaleikkauksestani ja kaikista mahdollisista eri vaihtoehdoista ja riskeistä. Isolla implantilla ilman rauhasen kohotusta olisin päätynyt roikkuviin mummotisseihin. The Lookissa joku neiti (ei edes lääkäri tai hoitajakaan) suunnittelee leikkauksen ja implantit, ja sitten Virossa suorittajatason apina tekee sen mitä joku kouluttamaton on suunnitellut, mutta ehkä vaihtaakin implantin halvempaan jollakin verukkeella ja antaa kuitenkin laatuimplantin paperit potilaalle = petos. Kuinka monella onkaan laatuimplanttien passi tai paperit (jos ovat ylipäänsä antaneet mitään papereita), mutta rinnoissa PIP-implantit, jotka vuotavat teollisuussilikonia kuin seula? Sitä löytyy sitten elimistöstä muualtakin kuin rinnoista ennen pitkää. Ja nämä hyvässä uskossa olevat nuoret mimmit pitävät näitä implantteja vuosikymmeniä...

 • VIKA EI KAINALOIDEN VÄLISSÄ...

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Mikähän siinä onkin, että joka kerta, kun kuulen näiden itsensäleikkelemisten "karmeista tarinoista", minua alkaa väkisin hymyilyttää, naurattaakin.Kuinka kehtaa

  tulla julkisuuteen valittamaan henkilö, joka perusterveenä on omaa tyhjäpäisyyttään mennyt silvotuttamaan itsensä sairaaksi!? Nuolisivat nyt nurkassaan haavojaan(kirjaimellisesti!), eivätkä vaatisi koko kansan myötätuntoa,kun kyse kuitenkin on aivan järjenvastaisesta, tarpeettomasta "kärsimyksestä". Rintani ovat aina olleet sirot, kuten olen itsekin, eikä varmasti yksikään miessuhde ole loppunut rinnanympärysmittani vuoksi. Tasokkaat miehet eivät todella arvioi naista kuppikoon mukaan, vaan aivan muin perustein. Eli summa summarum :asetelkaa itseenne vaikka millaisia osasia, mutta pitäkää omana tietonanne.

  • ??

   Ilmoita asiattomasta kommentista

   Mistä ihmeestä nämä kommentit oikein tulee? Miksi luullaan että naiset ottavat implantit vain miesten takia? Minä väitän, että suurinosa implanttien ottajista tekevät sen itsensä ja oman itsetuntonsa takia! Nämä jotka poseeraavat roskalehtien kuvissa ja näyttelevät itseään, varmasti tekevät sen jostain muusta syystä. Itse en esimerkiksi ole omista implanteistani kertonut kuin vain harvoille ja valituille. En varsinkaan miehille!

   Sinun mielestäsi on oikein jos jonkun terveydellä leikitään? Kirurgit saavat tehdä mitä vaan, koska olet niin "tyhjäpäinen"... Järkyttävää!

 • Älytöntä touhua

  Ilmoita asiattomasta kommentista

  Minkä ihmeen takia kannattaa ylipäätään laitattaa itseensä muovia sisälle? Jos tällainen parantaa itsetuntoa, ehkä terapia auttaisi enemmän.

Tuoreimmat aiheesta: Osallistu

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä