Pohjois-Karjala |

Missä on Pohjois-Karjalan kaunein liikenneympyrä?

Liikenneympyrä eli kiertoliittymä on teiden tai katujen risteyksen rakennettu liittymäjärjestely. Hyvin suunniteltu ja elävöitetty kiertoliittymä voi olla kauniskin maisematekijä, yhdenlainen maamerkki. Monien liikenneympyröiden kohdalla kauneudesta ei kuitenkaan juuri voi puhua.

Liikenneympyrä Tenkan risteyksessä Tohmajärvellä.
Näin litteä on kiertoliittymä Tengan risteyksessä Tohmajärvellä. Kuva: Jorma Manninen

Kauneus on katsojan silmässä. Missä sinun mielestäsi on Pohjois-Karjalan kaunein ja onnistunein kiertoliittymä? Miksi juuri se? Entäpä missä on liikenneympyröiden kruunaamaton rumilus ja maiseman pilaaja? Missä liikenneympyrä, joka on ollut susi jo syntyessään?

Ota kuva kauneimmasta tai kamalimmasta kiertoliittymästä ja lähetä se sähköpostilla meille, julkaistavaksi nettisivuillamme. Liitä mukaan tiedot siitä, missä kiertoliittymä sijaitsee sekä kuvaajan nimi. Voit myös mielellään perustella, miksi kuvaamasi liittymä on juuri se kaunein tai rumin, toimivin tai epäonnistunein.

Kuvan voit lähettää osoitteella pohjoiskarjala@yle.fi

Emme maksa kuvista julkaisupalkkiota.

Kommentoi aihetta (4 kommenttia)

Kirjoita uusi kommentti

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pohjois-Karjala

Pääuutiset

Kotimaa

Koneturmasta selviytynyt poliisille: Koneen tekniikassa ongelma?

Video: Jämijärven lento-onnettomuuden turmapaikka.
01:57

Tapahtumat hetki hetkeltä

14.25

SPR:n Pohjois-Satakunnan ensihuoltoryhmän vetäjä Anja Tunturi kertoo Yle Uutisille, että onnettomuuspaikalla on ollut paljon henkisen tuen tarvitsijoita; omaisia ja hyppykavereita.

14.20

Tietoja kuvista ja niiden lähettämisestä tutkijoille voi kertoa numeroon 071 8746 007 tai 071 8746 009. Aiemmin annetut omaisnumerot eivät ole enää käytössä.

14.20

Poliisi ja Onnettomuustutkintakeskus pyytävät nyt tutkintaansa varten silminnäkijöiltä kuva- ja videomateriaalia.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä