Kotimaa |

MM-jääkiekkopomo tyytyväinen lipunmyyntiin

Alennusliput myytiin loppuun puolessa tunnissa. MTV3:n mukaan yli miljoona on seurannut Suomi-pelejä AVA- ja MTV3-kanavilta.

Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Mika Sulin on tyytyväinen lipunmyyntiin. Euroissa myyntitavoitteesta on saavutettu 90 prosenttia. Maanantaina myyntiin tulleet alennusliput Suomen peleihin Ranskaa ja Kazakstania vastaan myytiin nopeasti loppuun.

- Kaikki 2 000 - 3 000 lippua myytiin puolessa tunnissa. Tavoitteena on myydä kaikkiaan 350 000 lippua. En lähde nyt arvioimaan, kuinka monta lippua on vielä myymättä. Lippuasiat on nyt käsitelty ja pitää keskittyä suureen talviurheilutapahtumaan, Sulin kommentoi Yle Uutisille.

Hänen mukaansa Suomi-peleihin ei saa enää lippuja. Muihin alkusarjan peleihin lippuja on vielä tarjolla. Myös välierät ja finaalipelit on myyty loppuun.

MTV3:n mukaan Suomen pelejä on seurannut parhaimmillaan yli miljoona katsojaa. Suomen ja Valko-Venäjän peli keräsi AVA-kanavalle 1,1 miljoonaa katsojaa. Suomen ja Slovakian ottelua seurasi MTV3-kanavalta 1,2 miljoonaa katsojaa sunnuntaina.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Onko Sveitsiin menijöitä? – pankkisalaisuuden murtuminen innostaa myös suomalaisia rahanhakumatkoille

Suomalaisilla on edelleen jopa miljoonaluokan talletuksia Sveitsin pankeissa. Tulli ja keskusrikospoliisi ovat nyt erityisen kiinnostuneita suomalaisten Sveitsin-matkoista, sillä Sveitsin tiukka pankkisalaisuus on avautumassa ensi vuoden alusta. Odotettavissa on, että moni yrittää vielä ennen vuodenvaihdetta tuoda verottajalta piilottamiaan rahoja Suomeen käteisenä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä