Kotimaa |

MM-kisajärjestäjät: Lippuhintoja ei lasketa

Kisäjärjestäjien mukaan jääkiekon MM-kisojen lippujen hintaa ei lasketa Suomessa. Ruotsissa päädyttiin päinvastaiseen ratkaisuun, kun katsomot ammottivat perjantaina tyhjyyttään.

Katsojia Suomen ja Valko-Venäjän välisessä pelissä.
Katsojia Suomen ja Valko-Venäjän välisessä pelissä Helsingissä 4. toukokuuta. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

MM-kisajärjestäjien mukaan Suomessa lippuhintojen laskeminen ei ole tarkoituksenmukaista. Ruotsissa lippujen hintaa päätettiin laskea, kun eilen perjantaina katsomossa oli vain kourallinen katsojia.

Kisajärjestäjien mukaan Kanadan, Yhdysvaltojen ja Slovakian peleihin katsomot on jo myyty loppuun. Suomen peleihin paikkoja on vielä jäljellä Ranskaa, Sveitsiä ja Kazakstania vastaan.

Eilen alkaneiden jääkiekon MM-kisojen avauspelejä seurasi Helsingissä paikan päällä yli  27 000 ihmistä, kertoo MM-kisaorganisaatio.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Palomestari: Turmakoneesta jäi jäljelle romukasa, ei mitään tunnistettavaa

Sunnuntain tiedotustilaisuus onnettomuudesta.

Tapahtumat hetki hetkeltä

01.45

Luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen on muistanut lentoturmassa menehtyneitä, heidän omaisiaan ja turmasta järkyttyneitä Facebook-sivullaan rukouksella.

00.15

Tutkinnanjohtaja, komisario Pentti Lehtimäki kertoo, että lentoturmassa kuolleet siirretään yön aikana pois onnettomuuspaikalta. Heidän tunnistamisessaan tarvitaan DNA-tutkimuksia.

23.24

Pienkoneen putoamispaikalla ollut päivystävä palomestari kuvailee näkymää lohduttomaksi. Hänen mukaansa kone oli tuhoutunut tunnistamattomaan kuntoon.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä