Kotka |

M/S Julia pakkohuutokaupataan

Konkurssiin asetetun Stella Naves Russian omistama Julia-alus jouduttaneet pakkohuutokauppaamaan, koska ostajaehdokkaat eivät ole saaneet rahoitus järjestymään

Kotkan satamassa seisova Julia-alus joudutaan todennäköisesti myymään pakkohuutokaupassa. Kotkan kihlakunnanvouti pitää konkurssiin menneen Stella Naves Russia -yhtiön aluksesta pakkohuutokaupan 26. päivä helmikuuta, ellei laivaa saada myytyä siihen mennessä.

Huutokaupan lähtöhinnaksi arvioidaan 5-10 miljoonaa euroa.Konkurssipesän hoitajan Juho Lenni-Taattolan mukaan hyvässä kunnossa oleva Julia-alus on herättänyt paljon kiinnostusta ja useita tarjouksiakin on tullut, mutta kaupat ovat jääneet tekemättä rahoitusvaikeuksien vuoksi.

Konkurssipesä ei voi enää huolehtia aluksesta, sillä sen ylläpidosta syntyy jatkuvasti kustannuksia.Stella Naves Russia asetettiin konkurssiin marraskuussa. Yhtiö lopetti laivaliikenteen Helsingin ja Pietarin välillä aiemmin syksyllä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotka

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä