Kulttuuri |

Muusikko Zarkus Poussa on kuollut

Zarkus Poussan kuolemasta kertoi hänen yhtyeensä Hemma Beast myöhään maanantai-iltana.

Zarkus Poussa
Zarkus Poussa Kuva: Lehtikuva

Suomalaismuusikko Markus "Zarkus" Poussa on kuollut. Poussan kuolemasta kertoi hänen yhtyeensä Hemma Beast Facebook-sivullaan maanantai-iltana.

– Musertunein mielin olemme ottaneet vastaan uutisen rakkaan ystävämme Zarkuksen poistumisesta keskuudestamme. Yksi veljistä on poissa ja ikävä on pohjaton. Lähetämme rakkautta ja voimia lähiomaisille sekä kaikille teille joiden sielua Zarkus pääsi rikastuttamaan, kirjoittavat yhtyeen jäsenet Tatu Ferchen, Sami Pitkämö, Lenni-Kalle Taipale, Timo Tuppurainen, Marzi Nyman ja Jarmo Saari.

Vuonna 1975 syntyneen Zarkus Poussan pääinstrumentit olivat rummut, lyömäsoittimet ja laulu.

Hemma Beastin lisäksi Poussa soitti muun muassa Giant Robot ja RinneRadio -yhtyeissä sekä Anna-Mari Kähärä Orchestrassa ja Jukka Pojan Kuules Crew -yhtyeessä.

Tuoreimmat aiheesta: Kulttuuri

Pääuutiset

Kotimaa

Länsimetron lisäksi Espoon toinen jättihanke reilusti myöhässä – pöytäkirjat salataan taas

Espoonsairaala.

Länsimetron lisäksi espoolaiset saavat odottaa myös uuden sairaalansa valmistumista Jorviin. Hanke ei ole kaikilta osin sujunut kuin tanssi: aikataulu on venynyt ja rahaa on palanut suunniteltua enemmän. Kaupunki vääntää kättä laskutuksesta rakentaja Lujatalon kanssa. Espoossa hämmennystä on herättänyt myös kaupungin teknisen toimen johtajan veljen rooli hankkeessa Lujatalon puolella.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä