Kotimaa |

Nelostuote laajentaa Porissa

Tactic Nelostuote laajentaa tuotantotiloja Porissa. Rakenteilla on 5500 neliötä lisää toimitilaa. Laajennus valmistuu ensi vuoden alussa. Pelivalmistaja lanseerasi perjantaina markkinoille uuden tietokilpailupelin haastajaksi Trivial Pursuitille.

Tikkurilan kirjaston pelikaverin kanssa voi pelailla vaikka Kimbleä.
Kimble oli Nelostuotteen ensimmäinen hittituote. Kuva: Yle

Porilainen lautapelivalmistaja Nelostuote laajentaa tuotantokapasiteettiaan mittavasti. Lautapelikonsernilla on rakenteilla 5 500 neliötä uutta toimitilaa ja valmistuskapasiteettia.

Nelostuotteen toimitusjohtaja Markku Heljakka kertoo, että laajennustarve kertoo omalta osaltaan lautapelien suosion jatkuvuudesta.

- Kyllä se aika pitkälle kertoo siitä, että lautapelien suosio on edelleen korkealla ympäri maailmaa. Totta kai me olemme myös siinä paineessa, että me olemme jatkuvassa kilpailutilanteessa tuotantokustannusten ja halvempien työvoimakustannusten kohdalla, jota esimerkiksi Aasiassa oleva tuotanto tarjoaa kilpailuksi meille. Mutta toisaalta myös se, että kun meillä on hyvät mahdollisuudet löytää uusia markkinoita ja kehittyä olemassa olevilla markkinoilla, niin kyllä näillä peleillä siinä mielessä pystyy kehittämään ja kasvattamaan tuotantoa.

Nelostuote julkaisi perjantaina uuden aikuisille suunnatun iKnow-tietokilpailupelin, josta odotetaan haastajaa suositulle Trivial Pursuitille. Pelistä tehdään käännösversiot yhdelletoista kielelle.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä