Pohjois-Karjala |

Nightwish ei kommentoi

Nightwishin jäsenet eivät anna haastatteluja, eivätkä kommentoi bändin uutta tilannetta. Nightwish keskittyy jatkamaan kiertueensa loppuun. Haastattelupyyntöihin he vastaavat kohteliaasti kieltäytymällä.

Nightwish soittaa kiertueen loppuun sovitusti. Kuva: YLE / Paula Hiljanen

Yle Pohjois-Karjala on haastatellut Nightwishin jäseniä sen uran aikana kymmeniä kertoja. Yleensä haastattelupyyntöihin on vastattu myöntävästi, mutta tällä kertaa sekä Tuomas Holopainen, että Jukka Nevalainen kieltäytyivät kommentoimasta tilannetta millään tavalla.

Tuomas Holopainen: Moi! me ei anneta nyt haastatteluja mihinkään suuntaan, tiedote kertoo kaiken olennaisen. Terveiset Portlandista!

Jukka Nevalainen: Moi. Me keskitytään nyt täysin kiertueeseen. Ei siis kommentteja tältä erää. Sori.

Nightwishin USAn kiertue päättyy 14.10. Sen jälkeen on vuorossa neljä konserttia Britannissa, jonka jälkeen 10.11.2012 Konsertti Helsingissä Hartwall-Areenalla. Helsingin konsertti on myös Imaginaerum-elokuvan ensi-ilta. Helsingin jälkeen keikkakalenterissa on kierue Etelä-Amerikkassa.

Kommentoi aihetta (7 kommenttia)

Kirjoita uusi kommentti

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pohjois-Karjala

Pääuutiset

Kotimaa

Palomestari: Turmakoneesta jäi jäljelle romukasa, ei mitään tunnistettavaa

Sunnuntain tiedotustilaisuus onnettomuudesta.

Tapahtumat hetki hetkeltä

01.45

Luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen on muistanut lentoturmassa menehtyneitä, heidän omaisiaan ja turmasta järkyttyneitä Facebook-sivullaan rukouksella.

00.15

Tutkinnanjohtaja, komisario Pentti Lehtimäki kertoo, että lentoturmassa kuolleet siirretään yön aikana pois onnettomuuspaikalta. Heidän tunnistamisessaan tarvitaan DNA-tutkimuksia.

23.24

Pienkoneen putoamispaikalla ollut päivystävä palomestari kuvailee näkymää lohduttomaksi. Hänen mukaansa kone oli tuhoutunut tunnistamattomaan kuntoon.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä