Vaalit |

Niinistöä piikiteltiin Natosta

Kokoomuksen presidenttiehdokkaan Sauli Niinistön kanta puolustusliitto Natosta kuumensi tunnelmia Ylen Suuressa vaalikeskustelussa. Keskustan Paavo Väyrynen vihjaili, että Niinistö haluaisi ajaa Suomea Natoon.

- Sinä olet sanonut lukuisissa yhteyksissä, että puolustusta pitää kehittää, ja jos se ei onnistu Euroopan yhteistyössä, Nato on ainoa vaihtoehto, Väyrynen väitti.

Niinistö torppasi Väyrysen puheet.

- Minusta tuntuu, että Väyrynen sotkee tähän nyt omia uniaan, Niinistö totesi.

SDP:n n Paavo Lipponen totesi, että hänen pääministerikautenaan Suomi asemoitui tiiviisti länteen.

- Lipponen oli harvinaisen rehellinen sanoessaan, että hänen johdollaan Suomea asemoitiin länteen. Suomea on viety koko ajan kohti Nato-jäsenyyttä. Vastassa on vain kriittinen kansan näkemys ja tasavallan presidentti, joka on vastustanut Nato-jäsenyyttä. Hienoa, että nyt alkaa näkyä nämä Niinistön ja Lipposen näkemykset erityisesti siitä, että meitä on viety kohti Natoa, vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki huomautti.

Lipponen syytti Arhinmäkeä salaliittoteorioista.

- Arhinmäki liittyy siihen kerhoon, joka pistää sanoja ja ajatuksia minun päähäni, totesi puolestaan Niinistö.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä