Vaalit |

Niinistön kannatus putosi myös Iltalehden kyselyssä

Iltalehden tänään julkaisemasta tutkimuksesta käy ilmi, että kokoomuksen presidenttiehdokas Sauli Niinistön kannatus on laskenut joulukuun 41 prosentista 32 prosenttiin. Vihreiden Pekka Haavisto sai kyselyssä 13 prosentin ja keskustan Paavo Väyrynen 11 prosentin kannatuksen.

Perussuomalaisten Timo Soinin kannatus oli 6 prosenttia ja SDP:n Paavo Lipposen 4 prosenttia. Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki sai kyselyssä 3 prosentin kannatuksen ja RKP:n Eva Biaudet sekä kristillisdemokraattien Sari Essayah kumpikin 2 prosentin.

Research Insight Finland teki tutkimuksen Iltalehdelle puhelinhaastatteluina 11. - 18. tammikuuta Tutkimukseen haastateltiin 1 020 iältään 18 - 75 -vuotiasta Suomen kansalaista. Tutkimuksen virhemarginaali on 2,9%.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Kotimaa

Suurin osa lukioista vaatii tai suosittelee omaa kannettavaa – katso kuntasi lukion tilanne

Nuori mies käyttää tablettitietokonetta.

Suurin osa lukioista suosittelee tai jopa vaatii opiskelijoitaan hankkimaan oman kannettavan tietokoneen opintoja varten. Yle Uutiset kysyi asiaa lähes kolmelta sadalta lukiolta. Osassa lukioista kaikille opiskelijoille kustannetaan koneet omiksi, kun taas suurin osa lukiolaisista joutuu maksamaan sen omasta rahapussista. Osa ylioppilaskirjoituksista tehdään sähköisesti jo kahden vuoden päästä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä