Oulu |

Nivalassa paljastui törkeä eläinsuojelurikos

Nivalassa on jouduttu lopettamaan huonokuntoisia kotieläimiä, jotka olivat olleet vailla hoitoa pidemmän aikaa. Tilaa hoitanutta naista epäillään eläinsuojelurikoksesta.

Nivala

Teko tuli ilmi sunnuntaina puolen päivän aikaan. Eläinlääkintäviranomaiset olivat saaneet ilmoituksen eläintilan aitauksessa makaavasta huonokuntoisesta hevosesta. Poliisin ja eläinlääkärin tarkastuksen perusteella hevonen oli maannut paikallaan pitemmän aikaa ja oli kuolemaisillaan. Eläin lopetettiin.

Tilan lukitusta navetasta löytyi lisäksi kuollut hevonen. Navetassa oli myös heikkokuntoinen lammas, joka jouduttiin lopettamaan.

Paremmassa kunnossa säilyneet kaksi kania, koira-aitauksessa olleet kaksi koiraa ja asunnossa sisällä olleet kaksi kissaa toimitettiin eläinhoitolaan. Eläimet ovat olleet hoidotta pitemmän aikaa.

Tilaa hoitanut, hiljattain paikkakunnalle muuttanut nainen nainen ei ollut tilalla. Häntä epäillään eläinsuojelurikoksesta.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Oulu

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä