Kotimaa |

Nokian taposta epäilty on poliisin vanha tuttu

Mies on tunnustanut teon ja häntä esitetään vangittavaksi perjantaina. Epäillyllä on takanaan useita tuomioita mm. väkivaltarikoksista.

Poliisi on ottanut kiinni tamperelaisen 20-vuotiaan miehen epäiltynä Nokialla vuodenvaihteessa tehdystä henkirikoksesta.

Mies on kuulusteluissa tunnustanut teon ja häntä esitetään vangittavaksi perjantaina.

Rikoksen 34-vuotias uhri oli puolenyön jälkeen riitautunut nokialaisessa Pub Emmassa muiden asiakkaiden kanssa. Riidan yhteydessä häntä oli lyöty teräaseella selkään.

Riita oli loppunut nopeasti ja puukotuksen uhri oli mennyt istumaan ravintolan nurkkapöytään. Parinkymmenen minuutin kuluttua hän oli poistunut ravintolasta ja kävellyt läheiselle lastauslaiturille, mistä hänet löydettiin kuolleena tiistaina aamupäivällä.

Rikoksesta epäillyllä miehellä on takanaan useita tuomioita väkivalta- ja omaisuusrikoksista.

Kolme muuta kiinniotettua on päästetty vapaaksi.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Ilomantsi kärjessä matematiikassa, Etelä-Tapiola äidinkielessä – vertaile lukioita aineen tarkkuudella

ylioppilaslakit
A-studio

Puolustusvoimat on moninkertaistamassa kyberyksikkönsä koon – "Suorituskykyämme testataan joka päivä"

Kuva mustasta muistitikusta, jonka päällä on teksti TOP SECRET.

Puolustusvoimien Jyväskylässä sijaitsevaa kyberyksikköä ollaan vahvistamassa tuntuvasti. Lähivuosina yksikön koko on suunnitelmien mukaan moninkertaistumassa. Kun nykyisin yksikössä on kymmeniä tietoturva-alan ammattilaisia, jatkossa luku on kolminumeroinen. Koko puolustusvoimissa kyberasioiden parissa työskentelee kymmenen vuoden sisällä useita satoja ihmisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä