Oulu |

OmaOulu sai palkinnon asiakaspalvelusta

Oululaisten käytössä ja itse räätälöitävissä oleva kaupungin palveluiden OmaOulu -sivusto on saanut sähköisen viestinnän asiakaspalvelupalkinnon. Palkinnon luovutti tiistaina viestintäministeri Suvi Lindén (kok.).

Oulun kuntalaisportaali Omaoulu palkittiin.

Toukokuussa 2008 avatulla OmaOulu internet-sivustolla asukas voi käyttää kaupungin sähköisiä palveluja ja toimintoja. Lisäksi OmaOulun käyttäjä saa oman sivuston, jonka kautta hän voi käyttää henkilökohtaisia palveluja.

Sivusto palkittiin, koska siinä on sisään rakennettu tunnistus, se on tietoturvallinen, tarjoaa palveluja keskitetysti ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden muokata sivuja omien tarpeiden mukaan.

Palkinto myönnettiin nyt neljättä kertaa, ja sen tarkoituksena on kannustaa viestintäalan toimijoita parantamaan asiakaspalveluaan.

Kommentoi aihetta (1 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

  • Maisa Vihavainen

    Ilmoita asiattomasta kommentista

    Olen jo aikoja sitten sanonut, että noille sivuille en ikinä kirjoittaudu. Tämä Oulun kaupungin v. 2005 antama 400-vuotislupaus oli niellyt toukokuuhun 2008 mennessä euroja puoli miljoonaa. Mikä lienee hintalapussa oleva summa tänä päivänä. Kalevan sähke- ja muut uutiset löytyvät Kalevan verkkosivuilta, miksi kukaan lukisi niitä OmaOulusta. Eikö tämä OmaOulu ollut Suomen edustajana jossain kansainvälisessä kisassakin joskus 2008 tai 2009? Voittiko? IXONOS, CIE: Oulun kaupunki, Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, VTT, Nokia, Technopolis, Kaleva, Itella, onko vielä muita toimijoita?

Tuoreimmat aiheesta: Oulu

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä