Pohjanmaa |

Onyx Dubain edustalla

Alus lähti Vaasasta marraskuun alussa. Monien vaiheiden jälkeen se on nyt Arabiemiraateissa Dubain edustalla.

Kuva: Yle

Onyx on merenkulun internetsivuston mukaan Persianlahdella Dubaissa. Sivuston tietojen mukaan aluksen määränpää olisi Dubain satama Port Rashid. Tällä hetkellä alus on ankkuroituneena sataman edustalle.

Ranskalainen ympäristöjärjestö on epäillyt aluksen olevan menossa romutettavaksi Aasiaan. Onyxin piti Vaasasta lähdön jälkeen mennä Turkkiin korjaustelakalle, mutta moottoriongelmien vuoksi matka pysähtyi useaksi viikoksi Ranskan Brestiin. Korjaustelakalta aluksen oli määrä mennä Dubaihin ns. aikarahtaukseen.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pohjanmaa

Pääuutiset

Kotimaa

Onko Sveitsiin menijöitä? – pankkisalaisuuden murtuminen innostaa myös suomalaisia rahanhakumatkoille

Suomalaisilla on edelleen jopa miljoonaluokan talletuksia Sveitsin pankeissa. Tulli ja keskusrikospoliisi ovat nyt erityisen kiinnostuneita suomalaisten Sveitsin-matkoista, sillä Sveitsin tiukka pankkisalaisuus on avautumassa ensi vuoden alusta. Odotettavissa on, että moni yrittää vielä ennen vuodenvaihdetta tuoda verottajalta piilottamiaan rahoja Suomeen käteisenä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä