Jyväskylä |

Osuuspankin aukioloajat muuttuvat

Keski-Suomen Osuuspankki supistaa konttoreidensa aukioloaikoja monilla pienemmillä paikkakunnilla. Lokakuun alusta alkaen Lievestuoreen, Uuraisten, Suolahden, Kivijärven ja Kinnulan konttorit ovat avoinna kahtena päivänä viikossa.

Kuva: Ari Vihanta / YLE
Keski-Suomi

Aukioloajat muuttuvat 1.10., mistä lähtien näissä konttoreissa tarjotaan vain kassapalveluja. Rahoitus-, sijoitus ja muut palvelut ovat asiakkaiden saatavilla lähimmässä Keski-Suomen Osuuspankin konttorissa.

Muutokset johtuvat konttoreissa asioimisen vähenemisestä. Noin 80% Osuuspankin asiakkaista hoitaa pankkiasiansa verkossa.

Keski-Suomen Osuuspankki on päättänyt myös Palokan konttorin jatkamisesta. Asia on ollut harkinnassa jo kolmen vuoden ajan.Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Jyväskylä

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä