Etelä-Karjala |

Paajanen ei asetu enää ehdolle

Kokoomuksen toisen kauden kansanedustaja Reijo Paajanen jättää eduskunnan tämän kauden jälkeen. Paajasen päätös parantaa Imatralla ehdokkaaksi pyrkivän Anu Urpalaisen mahdollisuuksia. Lappeenrannassa ehdolle on asettumassa muun muassa kunnallispoliitikko Jukka Kopra.

Reijo Paajajnen
Kuva: YLE

Kokoomuksen lappeenrantalainen kansanedustaja Reijo Paajanen ei asetu enää ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Toisen kauden kansanedustaja Paajanen kertoo perjantaina päätöksestään taustajoukoilleen Lappeenrannassa. Paajanen pitää päätöstä vaikeana.

Reijo Paajanen kertoo, että päätökseen vaikutti muun muassa eduskunnan heikentynyt työskentelyilmapiiri.

- Henki on huonontunut sen jälkeen, kun kokoomus nousi suurimmaksi puolueeksi. Työstä on tullut vaikeaa jopa kansanedustajien välillä.

Muun muassa kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi yritti vielä perjantaina ylipuhua Paajasen asettumaan vielä ehdolle.

- Päätökseni kuitenkin pitää, Paajanen vakuuttaa.

Paajasen jättäytyminen valtakunnanpolitiikasta parantaa Imatralla ehdokkaaksi pyrkivän Anu Urpalaisen mahdollisuuksia. Lappeenrannassa ehdolle on asettumassa muun muassa kunnallispoliitikko Jukka Kopra.

Kokoomus asettaa ehdokkaat eduskuntavaaleihin ensi viikolla.

Kommentoi aihetta (1 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Etelä-Karjala

Pääuutiset

Kotimaa

Saksalaisväite: Elintarvikkeiden parasta ennen -päivämääriä manipuloidaan myynnin edistämiseksi

Kuvakaappaus ARD Mediathekin sivulta.

Samana päivänä ja samassa tuotantoerässä valmistetuilla jogurttipurkeilla saattaa olla eri parasta ennen -päiväys, väittää elintarvikkeiden hävikkiä Saksassa tutkiva professori. Päivämääräkikkailun taustalla on haluttu mielikuva mahdollisimman tuoreesta tuotteesta. Suomessa elintarvikeala vakuuttaa, että meillä tällaista ei tehdä – tai korkeintaan ihan vähän.      

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä