Satakunta |

Paukkuarka koira voi saada lääkityksen

Pahasti ilotulitusta pelkäävät koirat voivat saada rauhoittavaa lääkitystä eläinlääkäriltä. Porin kaupungin vastaava pieneläinlääkäri Pilvi Vaajakarin mukaan rauhoittavaa lääkitystä kysellään jonkin verran.

Kuva: YLE Keski-Suomi / Riikka Pennanen

Tehoavaa lääkitystä on heikosti saatavilla, eikä rauhoittavia anneta Vaajakarin mukaan mielellään kotona annettaviksi, koska niihin liittyy riskejä. Vaajakari kertoo kirjoittavansa rauhoittavia lääkkeitä ainoastaan käynnin perusteella koirille, joiden tilanteen hän tuntee.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Satakunta

Pääuutiset

Kotimaa

Saksalaisväite: Elintarvikkeiden parasta ennen -päivämääriä manipuloidaan myynnin edistämiseksi

Kuvakaappaus ARD Mediathekin sivulta.

Samana päivänä ja samassa tuotantoerässä valmistetuilla jogurttipurkeilla saattaa olla eri parasta ennen -päiväys, väittää elintarvikkeiden hävikkiä Saksassa tutkiva professori. Päivämääräkikkailun taustalla on haluttu mielikuva mahdollisimman tuoreesta tuotteesta. Suomessa elintarvikeala vakuuttaa, että meillä tällaista ei tehdä – tai korkeintaan ihan vähän.      

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä