Pori |

Paukkuarka koira voi saada lääkityksen

Pahasti ilotulitusta pelkäävät koirat voivat saada rauhoittavaa lääkitystä eläinlääkäriltä. Porin kaupungin vastaava pieneläinlääkäri Pilvi Vaajakarin mukaan rauhoittavaa lääkitystä kysellään jonkin verran.

Kuva: YLE Keski-Suomi / Riikka Pennanen
Satakunta

Tehoavaa lääkitystä on heikosti saatavilla, eikä rauhoittavia anneta Vaajakarin mukaan mielellään kotona annettaviksi, koska niihin liittyy riskejä. Vaajakari kertoo kirjoittavansa rauhoittavia lääkkeitä ainoastaan käynnin perusteella koirille, joiden tilanteen hän tuntee.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pori

Pääuutiset

Kotimaa

Selvitysryhmä: Asiakkaan valitsema sosiaali- ja terveyskeskus toimisi myös "portinvartijana"

Valinnanvapaus

Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä ehdottaa, että valinnanvapaus sote-palveluissa järjestettäisiin kaksitasoisena mallina. Asiakas valitsisi ensin itse itselleen sosiaali- ja terveyskeskuksen, joka tarjoaa tietyt peruspalvelut. Tämän jälkeen terveyskeskus arvioisi, onko potilaalla oikeutta muihin valinnanvapauden piirissä oleviin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä