New Articles |

Perunarieska

Kuva: Marjatta Harju / YLE


3- 4 dl kylmää vettä

2 dl perunamuusijauhetta

1 kananmuna

2 dl ohrajauhoja

1 dl vehnäjauhoja

suolaa tarvittaessa

Sekoita kylmään veteen perunamuusijauhe ja anna seoksen turvota hetki. Lisää kananmuna ja jauhot. Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi (älä vaivaa taikinaa, sillä siitä tulee muuten sitkeää).

Leivo taikinasta heti rieskat. Annoksesta tulee kaksi isoa rieskaa. Paista leivät kuumassa uunissa( 220-250 astetta) noin 10 minuuttia ( niin kauan, että leivän päälle on ilmestynyt ruskeita laikkuja).

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Politiikka

Venäläiskoneen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa – jo kolmas tapaus viikon sisällä

Kartta Suomen, Viron, Venäjän ja kansainvälisestä ilmatilasta Suomenlahdella.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä