New Articles |

Perunarieska

Kuva: Marjatta Harju / YLE


3- 4 dl kylmää vettä

2 dl perunamuusijauhetta

1 kananmuna

2 dl ohrajauhoja

1 dl vehnäjauhoja

suolaa tarvittaessa

Sekoita kylmään veteen perunamuusijauhe ja anna seoksen turvota hetki. Lisää kananmuna ja jauhot. Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi (älä vaivaa taikinaa, sillä siitä tulee muuten sitkeää).

Leivo taikinasta heti rieskat. Annoksesta tulee kaksi isoa rieskaa. Paista leivät kuumassa uunissa( 220-250 astetta) noin 10 minuuttia ( niin kauan, että leivän päälle on ilmestynyt ruskeita laikkuja).

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Kotimaa

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Kerrostaloasuntoja Helsingissä heinäkuussa 2014.

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään tohtoria saati maisteria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä