Vaalit 2011 |

Perussuomalaisten luopujat

Raimo Vistbacka

Kansanedustaja 1987 - 1999 Vaasan läänin vaalipiiristä, 1999 - Vaasan vaalipiiristä, syntynyt vuonna 1945, varatuomari Alajärveltä.

- Edustin yksin valtakunnallista puoluetta eduskunnassa kahdeksan vuotta – kyllä se yhdelle ihmiselle riittää, sanoo 24 vuotta sitten eduskuntaan ensimmäistä kertaa valittu Vistbacka.

- Jos terveyttä riittää…, pohdiskelee Visbacka tulevan kevään 2011 jälkeistä vapaata aikaa. Ainakin hän pääsee eroon vanhenevalle miehelle raskaaksi käyneestä matkustamisesta.

Vaalirahakeskustelulla ei ole ollut vaikutusta Vistbackan päätökseen jättää eduskunta.

- Ei mitään vaikutusta. Toivon, että tämä sotku selvitetään loppuun saakka. Jos epäillään, että on lainvastaisia tekoja, poliisi tutkii, syyttäjä harkitsee ja oikeus ratkaisee.

Eduskunnan toiminnassa ja ilmapiirissä Vistbacka ei näe mitään erityistä moitittavaa, mutta konsulttiselvitykset keljuttavat.

- En pidä siitä, että eduskuntaan on palkattu yksityisiä konsultteja. Ne voivat saneerata yksityisellä puolella, mutta eduskunta on instituutio, jonka toimintaedellytykset on turvattava.

Vistbacka sanoo, ettei vuonna 1987 tajunnut mitä edessä olisi.

- Kun sattuu olemaan sopivassa paikassa sopivaan aikaan, kaikki on näköjään mahdollista, ministeriyskin.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä