Pohjanmaa |

Pohjanmaan hätäkeskus tiedottaa

Pohjanmaan hätäkeskus tiedottaa 10.8. klo 21:

Kohteessa: Matkapuhelinverkko 2G käyttö osittain estynyt Etelä-Pohjanmaan, Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan ympäristössä. 3G-verkko toimii vikaantuneella alueella normaalisti.

Kohteen tekniikka: Kuitukaapeli

Lisätietoa: Arvioitu korjausaika tämän illan aikana. Vian juurisyyksi selvinnyt Raahessa tietyömaalla katkaistu kuitu. Elisan HD aktivoinut maskitiedotteen Pohjanmaan mobiilihäiriöstä.

Korjauksen tilanne: Viankorjaus käynnissä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pohjanmaa

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä