Kotimaa |

Poliisi korostaa aloittaneensa esitutkinnan VR:n henkilörekisterijutussa

Helsingin poliisin talousrikosyksikkö ilmoittaa julkisuudessa liikkuvia tietoja täsmentääkseen aloittaneensa esitutkinnan VR:n henkilörekisteriasiassa. Rekisteririkoksen ohella tutkinnassa on mahdollinen syyllistyminen salakatseluun.

Helsingin poliisi lähetti tiedotusvälineille asiaa koskevan tiedotteen, sillä julkisuudessa liikkui edelleen tietoja, joiden mukaan poliisi vasta arvioisi mahdollisen esitutkinnan aloittamista niin sanotussa VRLeaks-jutussa.

Poliisi huomautti, että Helsingin poliisin talousrikosyksikkö on jo aloittanut asian esitutkinnan ja "suorittanut asiassa tutkintatoimenpiteitä". Jutussa on tutkittavana henkilörekisteririkos ja mahdollinen syyllistyminen salakatseluun.

VR:n yhteiskuntasuhdejohtaja Otto Lehtipuu sanoi Yle Uutisille jo torstaina, että poliisi tutkii asiaa.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä