Kuopio |

Premium Boardin näkymät paranemassa

Kartonkivalmistaja Premium Boardin tilauskanta on kohentunut alkuvuoden aikana. Yhtiön varatoimitusjohtajan Krister Björkqvistin mukaan Juankosken tehdas oli tarkoitus laittaa helmikuussa seisokkiin, mutta näillä näkymin tehdasta ei tarvitse pysäyttää.

Premium Boardin varatoimitusjohtaja Krister Björkqvist.
Kuva: Yle
Juankoski

Tehtaalla aloitettiin pari viikkoa sitten yhteistoimintaneuvottelut lomautuksista. Yt-neuvotteluja jatketaan seisokin peruuntumisesta huolimatta, jotta yhtiö voi tarvittaessa lomauttaa väkeä myöhemmin tänä vuonna.

Premium Boardin varatoimitusjohtaja Krister Björkqvistin mukaan kaupaksi käyvät tällä hetkellä etenkin tehtaan perustuotteet, mutta myös erikoiskartongista valmistettuja elintarvikepakkauksia on kysytty hieman aiempaa enemmän.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kuopio

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä