Savo |

Premium Boardin näkymät paranemassa

Kartonkivalmistaja Premium Boardin tilauskanta on kohentunut alkuvuoden aikana. Yhtiön varatoimitusjohtajan Krister Björkqvistin mukaan Juankosken tehdas oli tarkoitus laittaa helmikuussa seisokkiin, mutta näillä näkymin tehdasta ei tarvitse pysäyttää.

Premium Boardin varatoimitusjohtaja Krister Björkqvist.
Kuva: Yle

Tehtaalla aloitettiin pari viikkoa sitten yhteistoimintaneuvottelut lomautuksista. Yt-neuvotteluja jatketaan seisokin peruuntumisesta huolimatta, jotta yhtiö voi tarvittaessa lomauttaa väkeä myöhemmin tänä vuonna.

Premium Boardin varatoimitusjohtaja Krister Björkqvistin mukaan kaupaksi käyvät tällä hetkellä etenkin tehtaan perustuotteet, mutta myös erikoiskartongista valmistettuja elintarvikepakkauksia on kysytty hieman aiempaa enemmän.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Savo

Pääuutiset

Ulkomaat

Lentotragedia: Poliisi kantanut laatikoittain todistusaineistoa perämiehen kodista

Poliiseja Montabaurissa sijaitsevan talon ulkopuolella. Turmakoneen perämies ilmeisesti asui talossa.

Tapahtumat hetki hetkeltä

klo 21.01

Valkoisen talon mukaan lentotragedia ei liity terrorismiin.

klo 19.55

Turma on saanut lentoyhtiöitä muuttamaan käytäntöjään. Mm. Easyjetin ohjaamossa on jatkossa oltava aina kaksi miehistön jäsentä. Lue lisää.

19.48

Saksalainen Passauer Neue Presse -lehti on haastatellut perämiehen tuttavaa, jonka mukaan perämies oli epätasapainoinen ja joutunut myös keskeyttämään pilottikoulutuksensa puoleksi vuodeksi psyykkisistä syistä. Tuttavan mukaan perämiehen haaveena oli aina ollut päästä lentäjäksi. Turmaa tutkivat viranomaiset eivät ole vielä julkaisseet virallisia tietoja perämiehen terveydentilasta.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä