Ulkomaat |

Prinssi Charles ja Camilla aloittivat Skandinavian-vierailunsa

Walesin prinssi Charles ja Cornwallin herttuatar Camilla ovat aloittaneet Skandinavian-vierailunsa Norjasta. Prinssipari vierailee Norjan lisäksi Ruotsissa ja Tanskassa. Suomeen saakka kiertue ei ulotu.

Walesin prinssi Charles tapaa Oslon ja Utøyan iskuista henkiinjääneitä Oslossa.
Walesin prinssi Charles tapasi Oslon ja Utøyan iskuista henkiinjääneitä Oslossa tiistaina. Kuva: Lise Aserund / EPA

Prinssipari laski tiistaina seppeleen kansallismonumentille Oslossa. Heidät vastaanotti Norjan kuninkaallisesta perheestä kruununprinssi Haakon ja kruununprinsessa Mette-Marit. Charles ja Camilla tapasivat myös pääministeri Jens Stoltenbergin.

Myöhemmin tiistaina prinssipari tapasi Utøyan iskuista henkiinjääneitä. Prinssi itse oli pyytänyt tätä tapaamista . Tapaaminen opidettiin suljettujen ovien takana Nobelin rauhankeskuksessa Oslossa, ja tapaamiseen osallistuivat myös kuningas Harald ja kuningatar Sonja.

Charles ja Camilla suuntaavat keskiviikkona kohti Bergeniä, missä he vierailevat muun muassa Norjan kuninkaallisen laivaston aluksessa. Torstaina he jatkavat matkaansa Ruotsiin.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Kotimaa

Ilmailuliikenteen katsastaja: "Kone niin hyvin tehty kuin sen voi tehdä"

OH-XDZ -tunnuksinen keltainen lentokone laskeutumassa.

Tapahtumat hetki hetkeltä

12.34

Kolmannelle henkilölle tehdään lisäkuvauksia alaraajaan nilkan ja jalkaterän alueille murtuman selvittämiseksi. Hänkin päässee vielä tänään kotiin.

12.34

Kaksi eilisestä Jämijärven lento-onnettomuudesta selvinnyttä henkilöä kotiutuvat Tampereen yliopistollisesta sairaalasta tänään päivällä, tiedottaa TAYS.

12.22

Jämijärven lento-onnettomuuden uhreja ja onnettomuudessa loukkaantuneita sekä heidän omaisiaan muistetaan rukoushetkessä tiistaina 22.4. klo 12 Helsingin tuomiokirkossa. Rukoushetki on kaikille avoin. 

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä