Kotimaa

Puutavararekan palon jälkiraivaus häiritsee liikennettä Iissä – raskas liikenne ei pääse ohi

Rekan renkaasta alkunsa saaneen tulipalon jälkiraivaus häiritsee loppiaisaaton liikennettä Iissä. Liikenteelle on haittaa ainakin kello 20 asti. Tulipalosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Puutavararekan perävaunun rengas syttyi palamaan Iissä Asematiellä tiistaina alkuillasta.  Palo levisi osittain kuljetettavana olevaan puukuormaan.

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja ja se on saatu sammumaan.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä ja kestävät arviolta kello 20 asti. Tie on suljettu liikenteeltä. Raskas liikenne ei pääse paikan ohi välillä Iin asemakylä Kauppilanoja.

– Iin sammutusyksiköt ohjaavat paikalla liikennettä, kertoo Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen palomestari Hannu Timonen.

Hänen mukaansa rekan rengas syttyi ajon aikana palamaan. Kuljettaja ohjasi ajoneuvon Asematielle, jolloin myös toinen rengas ja kuormaa syttyi palamaan.

– Kuljettaja pystyi rajoittamaan paloa jauhesammuttimella, Hannu Timonen sanoo.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Selvitysryhmä: Asiakkaan valitsema sosiaali- ja terveyskeskus toimisi myös "portinvartijana"

Valinnanvapaus

Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä ehdottaa, että valinnanvapaus sote-palveluissa järjestettäisiin kaksitasoisena mallina. Asiakas valitsisi ensin itse itselleen sosiaali- ja terveyskeskuksen, joka tarjoaa tietyt peruspalvelut. Tämän jälkeen terveyskeskus arvioisi, onko potilaalla oikeutta muihin valinnanvapauden piirissä oleviin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä