Aamu-tv |

Radioaaltojen kuuluisat kinkunpaistovinkit Aamu-tv:ssä

Ylen aikaisen reportteri Olli Ihamäki on luvannut kertoa Aamu-tv:n katsojille kuuluisat kinkunpaistovinkkinsä. Haastattelu nähdään lauantaina klo 9.42 Aamu-tv:ssä.

Paistettu kinkku tarjoiluvadilla
Kuva: YLE / Juha Silander

Samalla Ihamäki kertoo, millaisella kauppalistalla on syytä varautua aattoon.

Olli Ihamäki on paistanut joulukinkkuja Radio Suomen Ylen Aikaisen joululähetyksissä jo ainakin 15 vuotta. Tavaksi on tullut seurata Ihamäen kinkunpaistoa pitkin joulunalusviikkoa.Ihamäki on kertonut radiossa, milloin hakee kinkun, koska laittaa sen sulamaan sekä sen, mitkä ovat kulloisetkin vaiheet, jotka edeltävät kinkun uuniinlaittoa ja kypsennystä.Aattoaamuisin kinkku on tuotu studioon ja Olli on kutsunut Ylen Aikaisen kuuntelijoita studioon uunilämpimäisen kinkun maistoonkin. Joskus kinkunmaistojono on ulottunut pitkälle ulos studiosta! Tätä ohjelmaa on aikoinaan myös jaettu Radio Finlandin kautta ulkosuomalaisille eri puolilla maailmaa lyhyillä ja pitkillä aalloilla sekä satelliitin kautta.

Ihamäen legendaariset vinkit löydät myös netistä täältä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Aamu-tv

Pääuutiset

Kotimaa 4

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään maisteria saati tohtoria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä