Aamu-tv |

Radioaaltojen kuuluisat kinkunpaistovinkit Aamu-tv:ssä

Ylen aikaisen reportteri Olli Ihamäki on luvannut kertoa Aamu-tv:n katsojille kuuluisat kinkunpaistovinkkinsä. Haastattelu nähdään lauantaina klo 9.42 Aamu-tv:ssä.

Paistettu kinkku tarjoiluvadilla
Kuva: Juha Silander / Yle

Samalla Ihamäki kertoo, millaisella kauppalistalla on syytä varautua aattoon.

Olli Ihamäki on paistanut joulukinkkuja Radio Suomen Ylen Aikaisen joululähetyksissä jo ainakin 15 vuotta. Tavaksi on tullut seurata Ihamäen kinkunpaistoa pitkin joulunalusviikkoa.Ihamäki on kertonut radiossa, milloin hakee kinkun, koska laittaa sen sulamaan sekä sen, mitkä ovat kulloisetkin vaiheet, jotka edeltävät kinkun uuniinlaittoa ja kypsennystä.Aattoaamuisin kinkku on tuotu studioon ja Olli on kutsunut Ylen Aikaisen kuuntelijoita studioon uunilämpimäisen kinkun maistoonkin. Joskus kinkunmaistojono on ulottunut pitkälle ulos studiosta! Tätä ohjelmaa on aikoinaan myös jaettu Radio Finlandin kautta ulkosuomalaisille eri puolilla maailmaa lyhyillä ja pitkillä aalloilla sekä satelliitin kautta.

Ihamäen legendaariset vinkit löydät myös netistä täältä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Aamu-tv

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Mikko Hyppönen.

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

USA:n vaalit

Loka on lentänyt aina Yhdysvaltain presidentinvaaleissa – miksi demokraatit ovat aaseja ja republikaanit norsuja?

Yhdysvaltain presidentinvaaleissa on alkamassa loppukiri, kun demokraatit nimeävät Hillary Clintonin ehdokkaakseen maanantaina alkavassa puoluekokouksessa. Naapurileirissä on jo aloitettu kiivas lokakampanja häntä vastaan, ja myös republikaanien Donald Trump saa oman osansa. Lähes 200 vuotta sitten erästä ehdokasta haukuttiin aasiksi. Siitä syntyi demokraattien logo.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä