Häme |

Rakennusmessut Hämeenlinnaan

Rakenna - Sisusta - Asu-messujen odotetaan tuovan Hämeenlinnaan jopa 10 000 vierasta.

Hämeenlinnan asema messukaupunkina vahvistuu. Ensi vuodesta lähtien Hämeenlinnassa ryhdytään järjestämään Rakenna-Sisusta-Asu messuja. Niille odotetaan vuosittain 10 000 messuvierasta ja 150:ä näytteilleasettajaa.

Hämeenlinnaan on haluttu pitkään suurta messutapahtumaa rakennusteollisuuden taholta. Rakenna-Sisusta ja Asu-messuista on tehty sopimus viideksi vuodeksi. Messupaikkana on Patria-areena.

Messut järjestetään ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa toukokuun toisen viikonloppuna vuonna 2010.Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Häme

Pääuutiset

Kotimaa

Onko naapurisi hyvätuloisempi ja paremmin koulutettu kuin sinä? Tarkista tulokoneesta

Kerrostaloasuntoja Helsingissä heinäkuussa 2014.

Suomen hyvätuloisimmilla postinumeroalueilla asuu kaikkein koulutetuinta väkeä, selviää Ylen tulokoneesta. Suomessa on myös kymmeniä alueita, joilla ei asu yhtään tohtoria saati maisteria. Koneeseen on koottu jokaisen Suomen postinumeroalueen asukkaiden tulotiedot sekä koulutustiedot. Koneen avulla voit myös tarkastella, minkä verran asuinalueellasi asuu esimerkiksi työttömiä, opiskelijoita, työssäkäyviä tai eläkeläisiä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä