Kotimaa |

Ravintolan asiakkaat saivat hengenahdistuksen Turussa

Poliisi tutkii outoa tapausta keskustan liepeillä. Muutamia asiakkaita kuljetettiin päivystykseen tarkistettaviksi.

Turkulaisravintolan asiakkaat alkoivat arvoituksellisesti sairastella sunnuntain vastaisena aamuyönä yhtä aikaa. Useat Verkatehtaankadulla sijaitsevassa pubissa yötä viettäneet alkoivat kokea hengenahdistusta. Henkilökunta tyhjensi ravintolan ja soitti hätäkeskukseen puoli neljän aikaan.

Muutamia oireilevia asiakkaita kuljetettiin päivystykseen ja muutamia hakeutui tarkistettavaksi itse, kertoo päivystävä palomestari Vesa Halonen Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta.

Ravintolasta ei löytynyt yöllä ilmeistä oireiden aiheuttajaa. Turun poliisin mukaan asiassa ei tutkita rikosta, mutta selvittelyä jatketaan aamulla.

Asiasta kertoi ensin STT.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Mikko Hyppönen.

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä