Ulkomaat |

Saksaa kuohuttanut kouluraiskaus selviämässä

Saksan poliisin erikoisjoukot saivat perjantaina kiinni miehen, jota epäillään kahdeksanvuotiaan tytön raiskaamisesta koulun vessassa Berliinissä. Berliner Morgenpostin mukaan 30-vuotias mies pidätettiin kotoaan aamupäivällä.

Pikkutyttö raiskattiin Humboldthainin peruskoulun vessassa Weddingin kaupunginsosassa maaliskuun alussa. Veitsellä uhannut mies raahasi tytön vessaan ja raiskasi tämän.

Poliisi vertaa nyt epäillyn dna:ta rikospaikalta kerättyyn aineistoon. Epäillyn jäljille päästiin hänen puhelintietojensa avulla: poliisin mukaan miehen kännykkää oli käytetty koulun alueella tekoaikaan.

Saksan tiedotusvälineiden mukaan mies on jo poliisin tuttu itsensäpaljastamisen takia, mutta poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Tapaus on kuohuttanut laajasti Saksassa. Siitä kerrottiin julkisuuteen ensi kerran tämän viikon keskiviikkona. Oppilaiden vanhemmat ovat vaatineet lisää vartiointia kouluihin. Koulujen oviin on muun muassa luvassa lukkoja.

Vain viikkoa Weddingin tapauksen jälkeen käytiin samalla tavoin oppilaan kimppuun Frohnaun kaupunginosassa sijaitsevan peruskoulun vessassa. Hyökkäys saatiin kuitenkin estettyä, kun toinen oppilas havaitsi tapahtuneen ja huusi apua, mikä jälkeen hyökkääjä pakeni.

Poliisi ei vielä osaa sanoa, onko teoilla yhteys toisiinsa.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Kotimaa

Kaikki uhrit nuorehkoja, joukossa kaksi naista

Lippu puolitangossa Jämijärven kentällä.

Tapahtumat hetki hetkeltä

9.40

Onnettomuudesta selvisi hengissä kolme ihmistä. Heistä yksi on turmakoneen lentäjä. Heidän vammansa ovat lieviä, mutta he ovat edelleen tarkkailtavana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

9.38

Onnettomuudessa sai surmansa kahdeksan nuorehkoa ihmistä. Heistä kaksi oli naisia. Uhrit olivat kotoisin useilta eri paikkakunnilta. Poliisi on jo toimittanut suruviestit uhrien omaisille.

9.05

Toimittajamme kuvaa koneesta mahdollisesti irronneiden osien etsimistä hyvin vaikeaksi, vaikka maasto alueella on helppokulkuista. Se on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, Ville Kolari kuvailee 12-metristä mäntymetsää, jonne kone putosi.

Lue lisää

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä