Pohjanmaa |

Seinäjoen uimahalli on auki tapahtumaviikonloppuina

Normaalisti Seinäjoen uimahalli pitää ovensa kiinni kesäkuun puolivälistä kuukauden eteenpäin. Nyt uimahalli pidetään auki tapahtumien ajan järjestäjien toiveesta.

Seinäjoen uimahalli.
Seinäjoen uimahallissa esimerkiksi iso allas ja hyppyallas ovat olleet normaalisti käytössä. Kuva: Terttu Karhumaa / YLE
Seinäjoki

Seinäjoen uimahalli palvelee tapahtumavieraita tänä kesänä sekä herättäjäjuhlien että tangomarkkinoiden ajan. Vaikka tapahtumat sijoittuvat aikaan, jolloin uimahalli on normaalisti kiinni, ovet pidetään auki ja saunat lämpimänä tapahtumaviikonloppujen ajan.

Liikuntatoimenjohtaja Anne Kotila kertoo, että pääasiassa uimahallia käyttävät vaunuilijat, mutta myös vakiokäyttäjiä saattaa käydä tuona aikana. Paljon riippuu tietenkin säästä.

Kotilan mukaan uimahalli on auki järjestäjien toiveesta. Herättäjäjuhlat alkaa Seinäjoella tämän viikon lopulla ja tangomarkkinoita vietetään kaupungissa ensi viikolla.

Seinäjoen uimahalli on kiinni kuukauden kesäkuun puolivälistä saakka lukuunottamatta tapahtumaviikonloppuja. Loppukesän uimahalli on auki vain arkisin.

Vaasan uimahalli on suljettu viikonloppuisin koko kesän ajan. Halli on suljettu kokonaan noi kuukauden ajan heinäkuun alusta alkaen.

Viime vuonna Vaasassa kritisoitiin sitä, ettei uimahallia pidetty auki asuntomessujen aikaan.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pohjanmaa

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä