Etelä-Karjala |

Siitepölytiedote

Kaakkois-Suomen siitepölytiedote 26.8.2009

Siitepölytiedote 19.8.2009
Siitepölytiedote 19.8.2009 Kuva: Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutti

Pujon kukinta on lopuillaan ja siitepölypitoisuudet ovat laskeneet lähelle nollatasoa. Poutasäällä kasvustojen läheisyydessä ilmassa voi kuitenkin olla kohtalaisia määriä pujon siitepölyä. Myös heinien kukinta on lopuillaan ja ilmassa on edelleen vähäisiä määriä siitepölyä. Herkimpien pujo- ja heinäallergikkojen oirekausi jatkuu.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Etelä-Karjala

Pääuutiset

Kotimaa

Suurin osa lukioista vaatii tai suosittelee omaa kannettavaa – katso kuntasi lukion tilanne

Nuori mies käyttää tablettitietokonetta.

Suurin osa lukioista suosittelee tai jopa vaatii opiskelijoitaan hankkimaan oman kannettavan tietokoneen opintoja varten. Yle Uutiset kysyi asiaa lähes kolmelta sadalta lukiolta. Osassa lukioista kaikille opiskelijoille kustannetaan koneet omiksi, kun taas suurin osa lukiolaisista joutuu maksamaan sen omasta rahapussista. Osa ylioppilaskirjoituksista tehdään sähköisesti jo kahden vuoden päästä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä