Ulkomaat |

Strauss-Kahnia koskenut joukkoraiskaustutkinta on keskeytymässä

Kansainvälisen valuuttarahaston entistä pääjohtajaa Dominique Strauss-Kahnia koskeneen joukkoraiskausepäilyn tutkinta on keskeytymässä, kirjoittaa Le Figaro-lehti. Uhrina pidetty nainen on lehden mukaan muuttanut kertomustaan tapahtumista.

Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n entistä pääjohtajaa Dominique Strauss-Kahnia koskeva raiskaustutkinta on keskeytymässä Ranskassa, kirjoittaa Le Figaro-lehti. Lehden mukaan tutkinta keskeytetään koska aiemmin raiskauksen uhrina pidetty prostituoitu on perunut kertomuksensa.

Alunperin nainen väitti Strauss-Kahnin ja kolmen tämän ystävän pakottaneen hänet seksiin Washingtonissa vuonna 2010. Nyt prostituoitu on kuitenkin muuttanut kertomustaan ja sanonut syyttäjille suostuneensa vapaaehtoisesti seksiin.

Poliisi on lähettänyt tutkintamateriaalin syyttäjille, joiden odotetaan keskeyttävän tutkinnan. Tietoa ei kuitenkaan ole vahvistettu. Joukkoraiskausepäily on osa laajempaa tutkintaa, jossa Strauss-Kahnia epäillään parituksesta.

Dominique Strauss-Kahn joutui eroamaan Kansainvälisen valuuttarahaston pääjohtajan tehtävästä tultuaan pidätetyksi epäiltynä hotellisiivoojan raiskauksesta New Yorkissa viime vuonna. Syytteet hylättiin myöhemmin koska siivoojan kertomusta ei pidetty uskottavana.     

Tuoreimmat aiheesta: Ulkomaat

Pääuutiset

Kotimaa

Alkoholipolitiikkaan voi tulla historiallisia muutoksia – Olutta iltamyöhään, pienkaupoille erioikeuksia, viinit valikoimiin?

Olutvalikoima ruokakaupassa.

Suomen alkoholikulttuuri saattaa olla muuttumassa lähiaikoina vapaampaan suuntaan, kun hallitus sorvaa parhaillaan esitystään uudesta alkoholilaista. Asiaa puivista eduskuntaryhmistä kerrotaan Ylelle, että vaihtoehtoina ovat esimerkiksi keskioluen myyntiaikojen pidentäminen pienissä kaupoissa ja myyntioikeuden myöntäminen pienpanimoille. Tarkemmat päätökset tehdään jo lähiviikkoina.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä