Oulu |

Juna törmäsi henkilöautoon Oulussa

Yli 120 kilometrin nopeudella kulkenut juna törmäsi vartioimattomassa tasoristeyksessä Oulun Kellossa henkilöautoon, jonka seurauksena auto pyörähti lumihankeen.

Kartta
Kuva: Google / Yle Uutisgrafiikka

Kellon Asematiellä Oulun pohjoispuolella tapahtui myöhään torstai-iltana noin kello 23.30 tasoristeysonnettomuus, jossa oli onnea mukana. Henkilöauton kuljettaja oli huomannut junan tulevan oikelta puolelta, kun auto oli keskellä rataa.

Auto matkustajineen pääsi lähes kokonaan alta pois.

Juna ehti kuitenkin osua henkilöauton perään, mikä aiheutti pienet kolhut. Henkilöautosssa olleet kolme matkustajaa, kaksi miestä ja nainen, selvisivät törmäyksestä myös lievin vammoin.

Tuoreimmat aiheesta: Oulu

Pääuutiset

Kotimaa

Hurja ennuste F-Securen Hyppöseltä: Tekoäly tekee ohjelmoijista työttömiä

Tekoäly on mullistanut työnteon tietoturvayhtiö F-Securella. Kaksitoista vuotta kehitetty tekoäly seuloo väsymättä haittaohjelmia. Ihmiset voivat keskittyä vaikeimpiin tehtäviin. Tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen uskoo, että vielä suurempi mullistus nähdään pian, kun tietokoneet alkavat kirjoittaa virheetöntä ohjelmakoodia. Yle tutustui tekoälyn käyttöön haittaohjelmien metsästyksessä, robotiikassa ja puheentunnistuksessa.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä