Oulu |

Suviseurat uudelleen Pohjois-Pohjanmaalle 2013 ja 2014

Vanhoillislestadiolaisten Suviseurat pidetään seuraavan kerran Pohjois-Pohjanmaalla jo vuonna 2013, jolloin Ranuan järjestelyvastuulla kokoonnutaan Pudasjärven lentokentän maastoon. Vuoden 2014 Oulaisten Suviseurat kokoontuvat Pyhäjoella.

Lumijoen Suviseura-alue
Lumijoen Suviseura-alue Kuva: Yle

Tämän kesän Suviseurat Lumijoella Oulun eteläpuolella päättyvät maanantaina.

SRK:n laskelmien mukaan lauantai-iltaan mennessä paikalle oli saapunut 83 700 sanankuulijaa. Vieraita saapui 30 maasta ja seurapuheita tulkattiin kahdeksalle eri kielelle.

Ruuhkia paikallis- ja valtateille on odotettavissa etenkin maanantaina, joskin monet lähtivät kotiin jo sunnuntaina.

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen SRK:n vuosikokous vahvisti seuraavien Suviseurojen järjestämisvuoroiksi: 2012 Helsinki, 2013 Ranua, 2014 Oulainen ja 2015 Vaasa.

Helsingin kokoontuminen pidetään Lopella, Oulaisten seurat kokoontuvat Pyhäjoella ja Ranuan Suviseurat Pudasjärvellä.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Oulu

Pääuutiset

Kotimaa

Selvitysryhmä: Asiakkaan valitsema sosiaali- ja terveyskeskus toimisi myös "portinvartijana"

Valinnanvapaus

Sosiaali- ja terveysministeriön asettama työryhmä ehdottaa, että valinnanvapaus sote-palveluissa järjestettäisiin kaksitasoisena mallina. Asiakas valitsisi ensin itse itselleen sosiaali- ja terveyskeskuksen, joka tarjoaa tietyt peruspalvelut. Tämän jälkeen terveyskeskus arvioisi, onko potilaalla oikeutta muihin valinnanvapauden piirissä oleviin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä