Pohjanmaa |

Switch irtisanoo Vaasasta 15

The Switch irtisanoo yhtiön Vaasan toimipisteestä 15 henkilöä. Yhtiö ilmoitti keskiviikkona saaneensa yt-neuvottelut päätökseen. Irtisanomisten lisäksi ihmisiä lomautetaan määräaikaisesti ja toistaiseksi kaikista henkilöstöryhmistä.

Yt-neuvottelut aloitettiin syyskuussa Kiinan huonon markkinatilanteen vuoksi. Irtisanomistarpeen arvioitiin olevan tuolloin 40 henkilöä. Tuuliturbiinien komponentteja valmistavan The Switch Drive Systems Oy:n Vaasan toimipisteessä työskentelee reilut sata henkilöä.

- Ei näitä uutisia ikinä hyvillä mielin voi ottaa vastaan. Onneksi päästiin kuitenkin alle puoleen alun perin ilmoitetusta irtisanottavien määrästä, toteaa luottamusmies Pasi Koskela.

Lomautukset koskevat koko yhtiön henkilöstöä Vaasassa, Lappeenrannassa ja Vantaalla.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Pohjanmaa

Pääuutiset

Kulttuuri

Suomen suurimmat rockfestivaalit eivät ole enää rock – räppärit valtasivat lavat 2000-luvulla

Musiikkipiireissä on puhuttu jo pitkään mutu-tuntumalta, että Suomen suurimpien rockfestivaalien ohjelmistoissa rockin osuus on hiipunut. Varsinaista näyttöä ei kuitenkaan ole ollut. Nyt on. Yle Uutiset kävi läpi kolmen suurimman festivaalin kaikki esiintyjät 2000-luvulta. Tulokset kertovat, että rockin määrä festivaaleilla on vähentynyt huomattavasti. Tänä vuonna hip hop -esiintyjiä on jo enemmän kuin rock-bändejä.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä