Kotimaa |

Tamminiemen avajaisissa kaikki neljä presidenttiä

Urho Kekkosen museon, Tamminiemen, avajaisiin saapuivat torstaina illansuussa kaikki elossa olevat presidentit. Tarja Halonen, Martti Ahtisaari, Mauno Koivisto sekä istuva presidentti Sauli Niinistö tulivat avajaisiin puolisoineen.

Mauno ja Tellervo Koivisto saapumassa Tamminiemeen.
Kuva: Yle

Kekkosen, Risto Rytin ja C.G.E. Mannerheimin asuntona toiminut Tamminiemi on restauroitu kaksi vuotta kestäneen suurremontin aikana Kekkosen aikaiseen 70-luvun tyyliin.

Tamminiemi avautuu yleisölle lauantaina.

Tamminiemen vuonna 2009 alkanut remontti maksoi 3,5 miljoonaa euroa. Peruskorjauksessa palautettiin vuonna 1904 valmistuneen jugendhuvilan alkuperäinen ulkoväritys ja koristeaiheet. Sisätiloissa haluttiin säilyttää ajan patina, mutta pinnat on puhdistettu ja rikkinäiset kohdat korjattu.

Kommentoi aihetta (0 kommenttia)

Kirjoita kommentti

Käytäthän nimimerkkiä. Emme julkaise nimellä kirjoitettuja viestejä.

Pysythän aiheessa. Vain aiheeseen liittyvät viestit julkaistaan.

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Viestisi luetaan toimituksessa ennen sen julkaisemista. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden hyvin perusteltuun, laadukkaaseen ja moniääniseen keskusteluun. Tarkemmat pelisäännöt voit lukea tästä linkistä.

Tuoreimmat aiheesta: Kotimaa

Pääuutiset

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä